Westworld 3. Sezon fragmanı yayınlandı!

Westworld 3.sezon fragmanı

HBO abonelerinin merakla beklediği Westworld 3. Sezon fragmanı sonunda yayınlandı. Fütüristik bir robot dizisi gibi görünen ancak çok daha derin anlamlar içeren bu yapım, bazı sürprizlerle karşımıza çıkacak gibi görünüyor. İşte Westworld 3. sezon haberimizin detayları.

Game of Thrones dizisi, 1. sezonda çok başarılı bulunmasına rağmen zaman ilerledikçe kötü bir senaryoya sahip olmaya başladı. HBO, Game of Thrones final yapar yapmaz aradaki boşluğu doldurmak ve bunu unutturmak istiyor. Ayrıca Westworld 3. sezonun, önceki sezonlarla boy ölçüşebilecek düzeyde olduğunu da ifade edebiliriz.

Westworld 3. Sezon fragmanında Pink Floyd kullanıldı

Albümünün çıktığı dönemde çok beğenilen Pink Floyd’un Brain Damage isimli şarkısı, fragmanın içerisinde hoş bir uyum yakalanmış gibi görünüyor. Fragmanın daha ilk başından itibaren müzikle birlikte, duygusal bir fütüristik anlatım yakalanmaya çalışılmış.

Westworld 3.sezon fragmanı geldi

Aaron Paul dizide anlam arayışı içerisinde olanlardan birisi. Onun bu robotlarla çevrili dünyada kendisini yalnız hissetmesi ve bu yalnızlığını gidermek için dahil olduğu serüvene yer verildi. Westworld 3. sezon fragmanının daha çok anlam arayışı ve duygusal durumlar üzerine kurulu olması bu sezon daha sakin bir Westworld dizisi mi izleyeceğiz, sorularını beraberinde getirdi. 3. Sezon 2020 yılında gelecek.

Lafı fazla uzatmadan sizleri fragmanla başbaşa bırakıyoruz. Dizinin yeni sezon ile ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünde belirtebilirsiniz.

En çok korsan indirilen diziler açıklandı!