Amazfit Band 7 fiyatı ortaya çıktı! Bedavadan biraz pahalı

Amazfit Band 7

Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Amazfit dolu dizgin bir şekilde yoluna devam ediyor. Çinli üretici şimdi de yeni bileklik modeli ile gündemde.

Amazfit Band 7 fiyatı ortaya çıktı! Bedavadan biraz pahalı. Giyilebilir teknolojiler tarafında önemli bir ürün yelpazesine sahip olan Amazfit, müşteri kitlesini genişletmeye devam ediyor. Teknoloji devi son olarak Amazfit Band 6 ile karşımıza çıkmıştı. Hali hazırda ülkemizde de kurumsal olarak hizmet veren Amazfit, yeni bilekliğini Hindistan’da satışa sundu.

Amazfit Band 7

Asya pazarında önemli bir müşteri kitlesine sahip olan Amazfit’in yeni bilekliği Band 7, 8 Kasım’da raflardaki yerini almış olacak. Peki Band 7 için belirlenen etiket fiyatı ne kadar? Hemen belirtelim, yalnızca 42 dolar. Hali hazırda mevcut özelliklere sahip bir modelin fiyatı çok daha üst seviyelerde. Dolayısıyla Amazfit Band 7 için belirlenen etiketin hayli makul olduğu söylenebilir.

amazfit 2

Amazfit Band 7 fiyatı ortaya çıktı! Bedavadan biraz pahalı

Amazfit Band 7, markanın diğer ürünlerinde olduğu gibi ZeppOS işletim sistemini kullanacak. Bikelikte 368 x 198 piksel çözünürlüğünde 1.47 inçlik AMOLED bir panel yer alacak. Bu da Amazfit Band 7 ekranının, rakiplerine oranla daha büyük olduğu anlamını taşıyor.

amazfit 2

Klasik sağlık takip özelliklerinin yanı sıra kandaki oksijen oranını da ölçebilecek olan Amazfit Band 7’de 120 farklı spor modu ve 50 farklı saat saat yüzü yer alacak. Kullanıcılar dilerlerse telefonlarındaki herhangi bir fotoğrafı da saat yüzü olarak kullanabilecekler.

Game Pass Nintendo Switch’e gelebilir!