Haziran sonu kazandıran ve kaybettiren kripto paralar bakın hangileri oldu (21 – 28 Haziran)

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Bu hafta kaybettiren kripto paralar ne yazık ki biraz daha ağırlıkta. Boğa koşusunda çok ciddi bir kazanç sağlayan kripto paralar bu defa yatırımcılarını üzdü. İşte haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren kripto paraları.

2021 yılının ilk 4 ayında harika bir boğa koşusu yaşandı. Piyasaya sonradan girenler bile önemli ölçüde gelir elde etmeyi başardı. Fakat hiç beklenmeyen bir anda Bitcoin sert düşüş yaşadı. Yaşanan bu düşüş ile birlikte piyasa iyice riskli hale geldi. Haziran sonunda yer aldığımız bu hafta özellikle bazı kripto paralar daha fazla değer kaybetti.

Öncelikle kazandıranlar ile başlayalım. CELO coin bu hafta yatırımcısına yüzde 72 seviyesinde kazanç sağladı. Açıkçası kimse bu kripto para biriminden böyle bir kazanç beklemiyordu. Bir diğer kazandıran kripto para ise QNT oldu. Yaklaşık olarak yüzde 21 oranında yükseliş yakaladı.

Kaybettiren kripto paralar yatırımcısını üzdü

Listemize kaybettirenler ile devam edelim. Bu hafta KSM coin en fazla kayıp yaşatan kripto para birimi oldu. Yaklaşık olarak yüzde 40 düzeyinde haftalık kayıp var. AMP coin yine yatırımcısını en fazla üzen dijital varlıklar içerisinde yer alıyor. Haftalık kayıp yaklaşık olarak yüzde 32 seviyesinde.

kaybettiren kripto paralar

NEAR coin ise bu hafta yaklaşık olarak yüzde 30 oranında düşüş yaşadı. Böylece 100 dolar yatıran bir kişinin elinde 70 dolar kaldı. FTM coin yüzde 28 kayıp yaşatırken RVM coin kendi yatırımcısına yüzde 27 zarar ettirdi. Bu hafta çok yüksek zarar ettirenler içerisinde ilginç bir dijital para birimi daha bulunuyor.

Yeni kripto saadet zinciri birçok kişiyi dolandırdı: Bu defa zarar büyük

NEO en fazla kullanılan kripto para birimi olmasına rağmen yaklaşık olarak yüzde 26 oranında kayıp yaşadı. Böylece 100 dolarlık yatırım yapan birisi 26 dolar zarar etmiş oldu. Bu hafta neredeyse tüm kripto paraların sert düşüş yaşadığı bir hafta oldu.