Samsung Galaxy Buds 2 görüntüleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy Buds 2 görüntüleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy Buds 2 kulaklıkları Samsung’un piyasaya sürmeyi planladığı bir sonraki kulaklık modeli. Cihaz henüz resmi olarak karşımıza çıkmadan internette özellikleri yayıldı bile. Bugün 91Mobiles tarafından paylaşılan Galaxy Buds 2 sızdırılmış görüntüleri, Samsung’un bu yeni kulaklıklarına net bir bakış sundu. Gelin bir göz atalım.

Sızdırılan görüntüler sıradaki kulaklıklarının Google’ın Pixel Buds kulaklıklarına oldukça benzeyeceğini gösteriyor. Mayıs ayında söz konusu kulaklıklar FCC listesinde de karşımıza çıkmıştı. FCC listelemesi sayesinde de kulaklık hakkında bir çok özellik ortaya çıkmıştı. FCC listsine göre Galaxy Buds 2 kulaklıkları yuvarlak kenarlı beyaz bir kutuda gelecek.

Samsung Galaxy Buds 2 görüntüleri sızdırıldı!

Daha önceki sızıntılara göre Samsung’un sıradaki kulaklıkları dört renkte gelecekti. Bugün sızan yeni görüntüler, bu söylentili doğruladı. Galaxy Buds 2 siyah, yeşil, mor ve beyaz renklerinde sunulacak. Ne yazık ki Samsung Galaxy Buds 2 hakkında hala bilinmeyen çok şey var.  Fiyat da dahil olmak üzere henüz çoğu ayrıntı gizemini koruyor. Durum böyle olsa da elimizdeki bilgilerle şimdilik yetinmeliyiz. Sızan yeni görüntüler ayrıca Galaxy Buds’ın gelişmiş gürültü azaltma için iki mikrofona sahip olacağını da ortaya koydu. Ayrıca bu kulak içi tasarımda Galaxy Buds Pro‘ya çok benzeyen silikon uçlar kullanılmış. 91Mobiles’e göre, Galaxy Buds 2’nin aktif gürültü engelleme özelliği olması beklenmiyor, ancak aktif gürültü azaltma özelliğine sahip olacak. FCC listesi, Buds 2’yi 500 mAh pil içeren bir şarj kutusuyla sunmuştu. Buna göre her bir kulaklığın 60 mAh pili olacak. Samsung’un 28 Haziran’da başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi‘nde Galaxy Buds 2’yi tanıtması bekleniyor.

Galaxy A21s güvenlik güncellemesi alıyor: Tüm kullanıcılara hızlıca dağıtılıyor