Han Solo, Deadpool’u zirveden indiremedi!

han solo

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Deadpool 2, bu hafta da Türkiye’de en çok izlenen film olmayı başardı. Büyük beklentilerle beyaz perdeye merhaba diyen Han Solo A Stary Wars Story ise hayal kırıklığı yarattı.

Geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen filmler belli oldu. Malum, yaz aylarının gelmesiyle birlikte sinemaya olan talep de hatırı sayılır derecede artıyor. Özellikle okullar kapandıktan sonra, gişe rakamları biraz daha artacaktır. Elbette bu vizyona giren filmin ne derece kaliteli ve ilgi çekici olduğuyla da alakalı.

Han Solo, Deadpool 2’nin gerisinde kaldı

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en çok izlenen film bir kez daha Deadpool 2 oldu. Deadpool’un devam filmi, vizyondaki 2. hafta sonunda da 182.467 izleyiciyle ilk sıraya yerleşti. Böylece Deadpool 2 toplamda 804.565 seyirciye ulaşmış oldu.

Listenin ikinci sırasında ise geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren Han Solo A Star Wars Story bulunuyor. Star Wars evreninin önemli isimlerinden biri olan Han Solo’nun hikayesine odaklanan yapım, ilk hafta sonunda 57.020 izleyiciye ulaştı. Açıkçası bu seyirci sayısı beklenenin hayli altında diyebiliriz. Keza Solo’nun filmi Amerika’da da ilk hafta sonunda 83 milyon dolarlık gişe hasılatı ile hayal kırıklığına neden olmuştu.

Yeni Star Wars filmi için ilk detaylar

Öte yandan geçtiğimiz hafta vizyona giren bir diğer yeni film ise Hürkuş Göklerdeki Kahraman’dı. Vecihi Hürkuş’un hayatına odaklanan film ilk hafta sonunda 30.608 seyirciye ulaşabildi.