WhatsApp için beklenen özellik kullanıma sunuldu

WhatsApp

Android kullanıcılarının uzun bir süredir beklediği WhatsApp yeniliği bugün kullanıma sunuldu. Bu özelliği kullanabilmek için gerekli olan APK. dosyası haberimizde.

Yeniliklerine hız kesmeden devam eden popüler mesajlaşma platformu, geçtiğimiz aylarda grup video ve sesli görüşme özelliğini duyurmuştu. Test aşamasında olan grup video ve sesli görüşme özelliği bugün bazı Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

WhatsApp beklenen özelliğini kullanıma sundu!

WhatsApp Beta 2.18.162 sürümünde sunulan grup video ve sesli görüşme özelliğini kullanmak için, uygulamanın son sürümünü indirmeniz gerekiyor. Play Store‘da henüz yayınlanmayan bu sürümü aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.

Son sürümü indirmek için tıklayın

İndirdiğiniz WhatsApp APK. dosyasını yüklerken sorun yaşarsanız; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar bölümünden bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı yükleyebilirsiniz.

Tweetbot 3 neler sunuyor?

Ancak grup video ve sesli görüşme özelliğini kullanabilmek için karşı tarafta da uygulamanın Beta 2.18.162 sürümünün yüklü olması gerekiyor. Şimdilik bazı Android kullanıcıların kullanabildiği bu özellik, yakında iOS platformuna da gelecek.

WhatsApp

Facebook’un bünyesinde yer alan mesajlaşma uygulaması son olarak verilerinizi indirebileceğiniz özelliği kullanıma sunmuştu. Bu özelliği; Ayarlar>Hesap>Hesap Bilgilerimi Talep Et bölümünden kullanabilirsiniz.