Türkiye’de en çok izlenen filmler (24 Haziran – 1 Temmuz)

sinema

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz hafta ülkemizde en çok hangi filmler izlendi? İşte geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler ve konu hakkındaki tüm detaylar.

Şu aralar vizyonda yabancı film fırtınası estiğini söyleyebiliriz. Zira uzun bir süredir öyle beyaz perdeyi sallayacak izleyici sayısını altı haneli sayılara çıkaracak yerli bir yapımla karşılaşmadık. Genel olarak Enes Batur Gerçek Kahraman’ın 1 milyon seyirci barajını aşabileceği düşünülüyordu. Fakat o da büyük bir hayal kırıklığına imza atarak yarım milyonu bile göremedi.

Buna karşılık vizyona giren yabancı filmler hem ülkemizde, hem de dünya genelinde önemli başarılara imza attı. Örneğin geçtiğimiz Nisan ayında vizyona giren Avengers Endgame muazzam bir gişe performansıyla dünya genelinde 2.7 milyar dolarlık hasılata imza atmıştı. Ayrıca Endgame ülkemizde de 2.5 milyondan fazla izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başarmıştı.

Yurt dışında en çok izlenen filmler (24 Haziran – 1 Temmuz)

Peki geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler hangileriydi? Hemen baştan belirtelim, listede yer alan 5 filmden yalnızca 1 tanesi yerli yapım. Diğer 4 film ise Hollywood imzası taşıyor.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Box Office Türkiye tarafından yayınlanan veriler ile başbaşa bırakalım. (Diğer filmler için sayfayı değiştiriniz.)

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen yapımlar

Evcil Hayvanların Gizli Yaşantısı 2

Hafta Sonu Seyirci: 15.635
Toplam Seyirci: 331.993
Vizyondaki Süresi: 4. Hafta