Deadpool 2 yine zirvede!

deadpool 2

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu. İlk iki haftasında zirvedeki yerini koruyan Deadpool 2, bu hafta da liderliği kimselere bırakmadı. İşte detaylar.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sinema salonları da hareketlenmeye başladı. Elbette asıl hareketliliğin önümüzdeki hafta sonundan itibaren başlaması bekleniyor. Malum, okullar 8 Haziran itibariyle kapanacak. Dolayısıyla tatile çıkan öğrencilerin AVM’lere akın etmesi pek de uzak bir ihtimal değil. Her ne kadar tatile ya da memleketine gidecek olan önemli bir kitle olsa da sinema salonlarının gişe bazında daha fazla hasılat yapması bekleniyor.

Peki geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en çok izlenen film hangisi oldu? Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, Deadpool 2, 3. hafta sonunda da zirveyi kimselere bırakmadı. Geçtiğimiz hafta sonu 90.746 seyirciyi sinema salonlarına çeken Deadpool 2, toplamda 1.010.475 izleyiciye ulaşmış oldu.

Deadpool 2, Ahlat Ağacı’nı da geçti!

Vizyona yeni giren filmlerden biri olan Ahlat Ağacı ise Deadpool 2’nin ardından 46.868 izleyici ile 2. sırayı aldı. Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve tüm dünyada gişe rakamlarıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Solo A Star Wars Story ise 2. haftasında 25.906 izleyiciyle 4. sırada kendine yer bulabildi. Han Solo, toplamda 110.609 izleyiciye ulaştı.

deadpool 2

Muhtemelen Solo filmi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en az gişe hasılatına imza atan Star Wars filmi olabilir. Keza bu reddeden sonra bir mucize gerçekleşecekmiş gibi görünmüyor.