GTA 6 geliştirme ekibi daha da büyüyor

gta 6

Dünya oyun tarihinin en önemli serilerinden biri olan Grand Theft Auto serisi, yakında yeni macerasıyla oyun severlerin karşısına çıkacak.

GTA 6 geliştirme ekibi daha da büyüyor. Tüm dünya Rockstar’dan gelecek yeni Grand Theft Auto açıklamasına kilitlenmişken, şirket dolaylı yoldan da olsa çok önemli bir bilgi vermiş oldu. Şirket tarafından LinkedIn profilinde paylaşılan açık pozisyonlar listesine göre, ünlü oyun şirketinin bir an da onlarca farklı pozisyonda 307 kişilik iş gücüne ihtiyacı oldu.

GTA 6 haritası

Animasyon çalışanından analiste, veri hazırlama uzmanından grafikere kadar onlarca farklı kategoride personel aradığını duyuran şirket, bu ihtiyacının yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde değil, birçok bölgede bulunan stüdyolarında mevcut olduğunu belirtti.

gta 6

GTA 6 geliştirme ekibi daha da büyüyor

Tabi böyle bir işe alım sürecinin oyun dünyasında tek bir anlamı vardır o da yeni ve büyük ölçekli bir oyunun artık son kontrol aşamasına geçtiği ve kısa süre içerisinde de satışa sunulacak hale geldiği düşüncesidir.

gta 6

Gerçekten de, Rockstar’a yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, şirket oyun dünyasının dört bir tarafındaki oyun severlerin heyecanla beklediği yeni macerasında epey yol kat etti. Hatta kısa bir süre önce basına yansıyan haberlerde, şirketin Grand Theft Auto IV ve Red Dead Redemption oyunlarının remaster’larının çalışmalarını durdurduğu ve burada çalışan nitelikli iş gücünü Grand Theft Auto VI departmanına yönelttiği iddia edilmişti.

Tabi en neticede tüm bunlar birer iddia ve varsayımdan ibaret. Gerçek ise ancak Rockstar’ın açıklamalarıyla ortaya çıkacak.

Realme’nin ilk monitörü ortaya çıktı