GTA 6 fragmanı için tarih verildi

GTA 6

Rockstar Games, GTA 6’nın heyecanla beklenen ilk fragmanı için tarih verdi. İlk fragmandan sadece birkaç gün uzaktayız.

Oyun dünyasının en başarılı serilerinden Grand Theft Auto, ya da daha çok kullanılan adıyla GTA, uzun süredir heyecanla beklenen altıncı oyunuyla geri dönüyor. Epeydir gündemde olan Grand Theft Auto 6, kısa süre önce Rockstar Games tarafından resmi olarak duyuruldu. Şirket, oyunun merakla beklenen ilk fragmanının da çok geçmeden yayınlanacağını açıkladı. O dönem gelen bilgiler aralık ayının ilk günlerine işaret ediyordu. Nitekim öyle de oldu. Rockstar Games, bugün sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak, GTA 6’nın ilk fragmanının 5 Aralık’ta yayınlanacağını duyurdu. Oyuna dair ilk resmi detayları görme şansı yakalayacağımız bu ilk fragman, 5 Aralık Cuma günü, Türkiye saatiyle 17:00’da yayınlanacak.

GTA 6

GTA 6 henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da geçtiğimiz aylarda gelen kayda değer sızıntılar oyun hakkında bazı önemli detayların ortaya çıkmasını sağlamış durumda. Sızdırılan bu bilgilere ve görsellere bakılırsa yeni GTA oyununda oyuncular iki farklı karakteri canlandıracak. Bonnie ve Clyde tarzı suçlu bir çifti oluşturacak bu iki karakterden biri kadın olacak ki böylece ilk kez bir GTA oyununda kontrol edilebilir karakterlerden biri kadın olacak. Öte yandan sızdırılan haritalara bakılırsa GTA VI’nın haritası GTA V’ten neredeyse iki kat büyük olacak ki bu da inanılmaz bir açık dünyanın bizleri beklediği anlamına geliyor.

GTA V’in online moduyla yakaladığı büyük başarı, Rockstar Games’in yeni oyunda da online tarafına büyük önem vereceğini düşündürüyor. Ancak GTA Online’ı yeni oyunla birlikte nelerin beklediğine dair şu anda tam bir belirsizlik var. Önümüzdeki ay bu belirsizliğin de az da olsa ortadan kalkması bekleniyor.

OnePlus 12 performans testinde rekor kırdı