GTA Online Yeni Oyun Moduyla Yolların Tozunu Attıracak!

rEreCfVYXUe5CEDATU iOA

Gta V şu sıralar şüphesiz senaryo modundan çok GTA  Online modu için tercih ediliyor. Hala en çok satın alınan oyunlarda başı geçen Grand Theft Auto, yeni Online modunu kullanıcılarla buluşturdu. Detaylar haberimizde.

1997 yılında çıkan GTA serisinin ilk oyunu olan Grand Theft Auto diğer oyunlara göre oldukça farklı ve özgün bir tasarıma sahipti. 2D dünyada geçen  bu oyun 1997 yılında geçmekteydi. Oyunun 2 adet genişletme paketi mevcuttu.Ayrıca sadece 4 silah vardı.Bunun ardından DLC’ler ile birlikte 14 GTA oyunu aramıza katıldı.

Serinin 15.oyunu olan GTA V bir ilke imza atarak 3 ana karakter çıkardı. Oyun 2013 yılında Los Santos’ta (San Andreas)  geçmektedir. Her yeni oyununda bize daha farklı, daha geniş içerikler sunan Rockstar Games, GTA V ile birlikte Los Santos’ u arkadaşlarınızla yerle bir edebileceğiniz, hatta çeşitli soygunlar yapıp şirket bile kurabileceğiniz online modunu da duyurmuştu. Hem oyununu hem kitlesini geliştirmeye devam eden firma şimdi de bu birikimleri ‘yolların gerçek kralları’ ile birleştirdi. GTA Online :Bikers adıyla sunulan yeni mod kullanıcılara farklı bir deneyim sunmak için geliyor! Oyunu GTA 5 sahipleri GTA Online bölümünden edinerek oynayabiliyor.

GTA Online Bikers Modu Neler İçeriyor? 

Şimdi zaman Harley Davidsonlar, Night Trainler ve Road Kingler’in zamanı. Bundan sonra sokaklarda motorsiklet çetelerinin sözü geçecek. Daha önce bazı dizilere konu olan motorsiklet çeteleri Rockstar Games tarafından fark edilmiş olacak ki GTA Online:Bikers Online piyasaya sürüldü. Oyun bize kendi motosiklet çetemizi kurmamıza ve kendi bölgemizi savunmaya olanak sağlıyor. Oyunun istediği minimum grafiği biraz daha arttırıyor GTA: Bikers Online. Ayrıca 30 adet yeni motor ve 5 adet yeni silah oyuna eklenmiş durumda. En önemli artısı ise çete ceketleri!

Her güçlü çetenin bir logosu vardır. Bu logoyu çeteyi kurarken seçip bütün üyelerin ceketinin üstünde gururla görebiliyoruz. Çeteler arası kanlı anlaşmalar , kulüp içi partiler , küçük çaplı motor yarışları ise cabası.

GTA: Bikers Online muhteşem içeriği ile şu anda piyasaya sürülmüş durumda. Modun keyfini çıkarmamız için tabi ki GTA V sahibi olmamız gerekiyor. GTA V’ in Steamda 179 ₺’ye satın alınabiliyor. Ancak Voidu, G2A, Playtore gibi mağazalarda 100 ₺’ye kadar bulabilmeniz mümkün.

Microsoft En Büyük Bombalarını 26 Ekim’de Patlatıyor!