GTA 6, serinin ilk oynanabilir kadın karakteriyle geliyor

GTA 6

Heyecanla beklenen GTA 6’da seride ilk kez oyuncuların kontrol edebildiği karakterlerden biri de kadın bir karakter olacak.

Oyun dünyasının en başarılı serilerinden Grand Theft Auto, ya da daha çok kullanılan adıyla GTA, uzun süredir heyecanla beklenen altıncı oyunuyla geri dönüyor. Uzun süredir gündemde olan Grand Theft Auto 6, kısa süre önce resmiyet kazanmıştı. Heyecanla beklenen yeni GTA oyunu üzerinde çalışmaya devam eden Rockstar Games stüdyosu, oyun hakkında ilk detayları paylaşmaya başladı.

Bloomberg’ün haberine göre Grand Theft Auto 6’nın oyuncular tarafından kontrol edilebilen karakterlerinden biri de kadın bir karakter olacak. Böylece GTA serisinde ilk kez oynanabilir karakterlerden biri de kadın olacak.

Hatırlayacağınız gibi Rockstar Games, GTA 5’te önemli bir değişikliğe giderek bir yerine üç farklı oynanabilir karakter sunmuştu. GTA 6’nın da bu birden fazla oynanabilir karakter tercihini devam ettireceği tahmin ediliyordu. Oynanabilir karakterlerden birinin kadın olacağının açıklanmasıyla birlikte bu detay da doğrulanmış oldu.

gta

Altıncı oyununun Bonnie and Clyde hikayesini andıran bir hikaye anlatacağı söyleniyor. Bildiğiniz gibi Bonnie and Clyde birlikte suç hayatına giren genç bir çiftin hikayesi. Söz konusu kadın karakterin de birlikte suç işleyen bu çiftin parçası olacak. Öte yandan bu kadın karakterin Latin Amerikalı bir karakter olacağı söyleniyor.

2014 yılından beri hazırlık aşamasında olan GTA 6’nın 2024 mali yılı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu da oyunun 1 Nisan 2023 ile 31 Mart 2024 arasında çıkacağı anlamına geliyor.

Tiangong Uzay İstasyonu’nun ikinci modülü kuruldu