Realme’nin ilk monitörü ortaya çıktı

Realme cihazı 65W hızlı şarj ile TENAA'da ortaya çıktı

Teknoloji devi Realme, kendisini monitör pazarında temsil edecek ilk modelinin bazı özelliklerini paylaştı. İşte detaylar…

Realme’nin ilk monitörü ortaya çıktı. Çinli teknoloji şirketi Realme; akıllı telefon, tablet, kulaklık derken şimdi de monitör pazarına giriş yapıyor. Kendisini bu pazarda temsil edecek olan yeni monitör modelini önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir tanıtımda resmen gösterecek olacak Realme, cihazın bilgilerinden bazılarını şimdiden paylaştı.

1 6

Flat Monitor olarak adlandırılan bu cihaz, 23,8 inçlik Full HD bir ekrana sahip. 8 milisaniyelik tepkime süresi ve 75Hz’lik yenileme hızıyla dikkat çeken yeni monitörün, yalnızca 6,9mm kalınlığında olması ise büyük beğeni topladı. Realme yeni monitörüyle alakalı şimdilik sadece bu bilgileri paylaşırken, diğer detaylar içinse 26 Temmuz’da gerçekleşecek olan lansmanı işaret etti.

Realme dizüstü bilgisayar geliyor! 2021'in 3. çeyreğinde piyasaya sürülecek

Realme’nin ilk monitörü ortaya çıktı

Bununla birlikte ünlü teknoloji markasının bu lansmanda tanıtacağı tek ürün yeni monitörü olmayacak. Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre şirketin yeni akıllı saat modeli olması beklenen Realme Watch 3’ün de 26 Temmuz’daki organizasyonda boy göstermesi bekleniyor.

Realme Q3 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı! İşte detaylar

Söz konusu lansmanın en çok merak edilen hususlarından biriyse, 26 Temmuz günü yeni bir kablosuz kulaklık modelinin tanıtılıp tanıtılmayacağı. Öyle ki geçtiğimiz günlerde ortaya bir görsel çıkmış ve bu görselde şarj kutusunun üzerinde şarj seviyesinin yer aldığı panel görülen bir kablosuz kulaklık modeli kendini göstermişti.

İşte teknoloji meraklıları, söz konusu kablosuz kulaklık modelinin de önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan lansmanda tanıtılmasını bekliyorlar.

Galaxy A23 5G özellikleri kesinleşmiş oldu