Snapdragon W5 Gen 1 yongası ile gelecek ilk akıllı saat belli oldu

OPPO Watch

Qualcomm tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve giyilebilir akıllı cihazlar için üretilen yeni yonga setini kullanacak ilk akıllı saat modelleri belli oldu.

Snapdragon W5 Gen 1 yongası ile gelecek ilk akıllı saat belli oldu. Akıllı telefon dünyasının en önemli işlemci üreticilerinden biri olan Qualcomm, aslında akıllı saat dünyasında da bir hayli etkin. Ancak Amerikalı teknoloji şirketinin bu alanda özellikle de son yıllarda Apple’ın bir hayli gerisinde kalmaya başladığını söylemeliyiz.

OPPO Watch Free

Hatta durum öyle bir hal almaya başladı ki, Samsung bu markanın yonga setlerinin sunduğu performansı beğenmediği için bazı akıllı saat modellerinde kendi ürünü olan Exynos’a yönelmeye başladı. İşte hem müşterilerini memnun etmek hem de rakipleriyle mücadele edebilmek için uzun zamandır yeni bir yonga seti üzerinde çalışan Qualcomm, nihayet geçtiğimiz günlerde yeni modelini resmen tanıttı.

Oppo Watch Free geliyor! Yeni bir spor saati olabilir

Snapdragon W5 Gen 1 yongası ile gelecek ilk akıllı saat belli oldu

Qualcomm tarafından yeni tanıtılan yonga setleri; Snapdragon W5 Gen 1 ve Snapdragon W5+ Gen 1 isimleriyle piyasaya sürülecek. Öte yandan akıllardaki en önemli sorulardan biri olan, “bu yeni teknolojiden ilk hangi marka yararlanacak” sorusunun yanıtı da belli oldu: Oppo!

Oppo adds iOS support to Oppo Watch and Band Style

Oppo Başkan Yardımcısı Franco Li tarafından yapılan açıklamaya göre, Çinli şirketin yakın zamanda piyasaya sürmeyi planladığı ve birkaç farklı versiyon olarak göreceğimiz Oppo Watch 3’ün en az bir modelinde Qualcomm’un yeni yonga seti kullanılacak.

Performans anlamında %50’ye varan farklar vadeden yeni yonga setleriyle piyasaya çıkacak olan Oppo Watch 3, müşterilerini bunu yapan ilk akıllı saat olma özelliğiyle vurmak istiyor.

Samsung Galaxy S22 FE ne zaman çıkacak