GTA 6 İlk Fragmanıyla Oyunseverleri Heyecanlandırdı

GTA 6

Beklenen gün geldi çattı. Rockstar Games, GTA 6’nın heyecanla beklenen ilk fragmanını oyunseverlerle paylaştı.

Oyun dünyasının en başarılı serilerinden Grand Theft Auto, ya da daha çok kullanılan adıyla GTA, uzun süredir heyecanla beklenen altıncı oyunuyla geri dönüyor. Epeydir gündemde olan Grand Theft Auto 6, kısa süre önce Rockstar Games tarafından resmi olarak duyuruldu. Şirket, oyunun merakla beklenen ilk fragmanının da çok geçmeden yayınlanacağını açıkladı. O günden beri sabırsızlıkla beklediğimiz gün geldi çattı ve Rockstar Games GTA 6’nın heyecanla beklenen ilk fragmanını yayınladı.

Normalde ilk fragmanın bugün Türkiye saatiyle 17:00’da yayınlanması bekleniyordu. Ancak sızıntılar yine Rockstar Games’in peşini bırakmadı. Yayınlanmasına saatler kala fragmanın tamamı internete sızdırıldı. Kamera çekimi bu fragmanın sosyal medyada hızla yayılması üzerine Rockstar Games harekete geçti ve fragmanın resmi versiyonunu planlanandan önce yayınladı.

Sadece YouTube’da şimdiden 64 milyon izlenmeye ulaşan GTA 6 fragmanı, heyecanla beklenen oyun hakkında pek çok detayı netleştirdi. Bunların başında ise oyunun yayın tarihi geliyor. Pek çok oyunsever bu oyunun 2024’e yetişmesini umuyordu. Ancak yayınlanan fragmanla birlikte oyunun 2025’te çıkacağı duyuruldu. Net bir çıkış tarihi ise verilmedi. Ancak beklentiler, oyunun 2025’in ikinci yarısında, büyük ihtimalle de son çeyreğinde çıkacağı yönünde.

Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl sızdırılan belgeler ve videolar sayesinde yeni GTA oyununda oyuncuların iki farklı karakteri kontrol edeceği ortaya çıkmıştı. Bu iki karakterin Bonnie ve Clyde tarzı suçlu bir çift olacağı, böylece ilk kez bir GTA oyununda kontrol edilebilir karakterlerden birinin kadın olacağı da belli olmuştu. Dün yayınlanan ilk fragmanla birlikte bu durum kesinleşmiş oldu.

GTA serisini Vice City’ye, yani Miami’nin GTA evrenindeki karşılığını geri döndürecek olan GTA 6’dan yayınlanan ilk fragman, yeni oyunda son derece canlı bir Vice City’nin oyunseverleri beklediğini gösteriyor.

gta 6 2

Starfield 12 Milyon Oyuncuya Ulaştı