Grand Theft Auto 6 çıkış detayları netleşiyor

gta 6

Oyun tarihinin en popüler serilerinden biri olan GTA’nın yeni oyunu hakkında oyunseverleri heyecanlandıracak bilgiler var.

Grand Theft Auto 6 çıkış detayları netleşiyor. Oyun dünyası, merakla beklenen Grand Theft Auto 6 hakkında herhangi bir haber bekliyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, oyunun son nesil PlayStation 4 ve Xbox One konsollarını atlayarak yalnızca PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarına çıkacağı artık daha olası görünüyor.

GTA VI oyununu hacklediği için tutuklandı

Grand Theft Auto 6, Eylül 2022 sızıntısı ve diğer içeriden gelen raporlar gibi birçok sızıntıya konu oldu ve bu gelişmeler oyunun son nesil konsollar ve PC’ler için özel olacağı yönündeki iddiaları doğrular nitelikte. Ayrıca, mevcut Grand Theft Auto oyununun eski konsollardaki performansı ve Rockstar Games’in son zamanlarda GTA Online yaklaşımı da bu iddiaları güçlendiriyor.

Her yeni oyunuyla açık dünya oyununu yeniden tanımlamaya çalışan Rockstar Games’in, GTA 6‘da bu trendi sürdürmesi bekleniyor. 2013’te piyasaya sürülen Grand Theft Auto 5‘ten bu yana oyun endüstrisi önemli ölçüde geliştiğinden, beklenen oyunun geliştirilmiş grafikler ve oynanış mekaniği sunacağı makul bir beklenti.

GTA VI oyununu hacklediği için tutuklandı

Grand Theft Auto 6 çıkış detayları netleşiyor

Eylül 2022 sızıntısındaki pre-alpha görüntüleri, yeni oyunun selefine kıyasla daha gerçekçi görüntüler ve geliştirilmiş oyun oynanış fizikleri sunacağını gösteriyor. Bu görüntüler, oyunun performansını son nesil konsollar ve PC’lerde optimize etmeyi amaçladıklarını gösteren çarpıcı grafikler ve karmaşık bir açık dünya haritaları sunuyor.

Son zamanlarda silinen bir Reddit gönderisi, devasa bir Vice City haritası içeren sızdırılmış bir GTA 6 haritası içeriyordu, “San Andreas” eyaletini gölgede bırakan. Mevcut oyunu çalıştırmak için gerekli donanım gereksinimleri göz önüne alındığında, eski PlayStation 4 ve Xbox One konsollarının muhtemelen büyük yeni dünyayı etkili bir şekilde yönetemeyeceği düşünülüyor. Sonuç olarak, Rockstar’ın oyunun çıkışı için güncellenmiş donanımlara hedeflemesi mantıklı.

GTA 6

Insider Gaming’de yazar olan Tom Henderson, Rockstar Games’in GTA 6 için 2024’ü çıkış tarihi olarak belirlediğini ve mümkün bir gecikmeyle 2025 tatil sezonuna kadar sürebileceğini bildirdi. Henderson’a göre de, oyun yalnızca PS5, Xbox Series X|S ve PC platformları için özel olacak. Grand Theft Auto 6 çıkış detayları netleşiyor.

Şirketler ara zam kararları için seçimleri bekliyor