Google Pixel 9 ve Pixel 9 Pro XL görselleri ortaya çıktı

Google’ın 13 Ağustos’ta gerçekleştireceği donanım lansman etkinliği öncesinde, piyasaya sürülecek cihazlar hakkında çok sayıda sızıntı görmüştük bu sefer orijinal Google Pixel 9 ve Pixel 9 Pro XL’ı (Pixel 8 Pro’nun boyut olarak gerçek halefi) gösteren iki yeni görsel sızdırıldı.

Google’ın yeni pixel serisi 13 Ağustos’ta eş zamanlı olarak daha az ve daha çok kafa karıştırıcı hale gelecek, çünkü dört yeni akıllı telefon piyasaya sürmesi bekleniyor: Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL ve Pixel 9 Pro Fold. Pixel 9 Pro, Pixel 8 Pro’nun halefi değil, en azından boyut olarak değil, çünkü Pixel 8 ve Pixel 9 ile aynı boyuta sahip, ancak Pixel 9 Pro XL’in iç yapısına sahip. Pixel 9 Pro Fold, geçen yılki orijinal Pixel Fold’un halefi, bu nedenle bu yeni adlandırma şemasına alışmak biraz zaman alabilir, ancak tamamen alıştığınızda mantıklı geliyor.

Yakın zamanda sızdırılan fiyatlandırma da ilk bakışta kafa karıştırıcı görünebilir. Bazı versiyonlar selefleriyle aynı fiyata sahip olacak, ancak bazı varyantlarda fiyat artışları da olacak. Yeni render’lar bize pek de yeni bir şey göstermiyor; Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL’den bir kamera eksik olacak ve yeni cihazlar arka taraftaki kamera adası için yenilenmiş bir tasarıma sahip olacak.

Google Pixel 9

Kameraların kendileri geçen haftaki bir söylenti ile ayrıntılı olarak açıklandı. Tüm bu telefonların Google’ın yeni nesil Tensor G4 yonga setiyle çalıştırılması bekleniyor. Bazı modeller önceki nesillerle aynı fiyat aralığında olacak, bazı modellerde ise fiyat artışları olabilir.  Bu bilgiler ışığında, Google’ın yeni cihazlarını tanıtacağı etkinlik merakla bekleniyor. Yeni modellerin özellikle kamera ve işlemci performansında önemli iyileştirmeler sunması bekleniyor.

Microsoft arızası birçok soru işaretini de beraberinde getirdi