Pixel 9 Pro Fold’un Tanıtım Videosu Sızdırıldı

Pixel 9 Pro Fold

Google’ın yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Pixel 9 Pro Fold’un tasarımını gözler önüne seren tanıtım videosu internete sızdırıldı.

Google, heyecanla beklenen yeni akıllı telefonlarını 13 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte görücüye çıkaracak. Pixel 9 serisinde üç ana model bulunacak: Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL. Ama Google bu yıl bir değişiklik yapacak ve yeni katlanabilir telefonunu da bu serinin bir parçası olarak piyasaya sürecek. İlk ortaya çıktığı dönemde Pixel Fold 2 adıyla anılan telefon, Pixel 9 Pro Fold altında piyasaya sürülecek.

Pixel 9 serisinin diğer üyeleriyle birlikte tanıtılması beklenen Pro Fold için meraklı bekleyişimiz sürerken, telefon önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Daha telefon resmi olarak tanıtılmadan, tanıtım videosu internete sızdırıldı. Almanca dilindeki bu tanıtım videosu, telefonun tasarımını detaylı bir şekilde gözler önüne seriyor.

Pixel 9 Pro Fold

Pixel 9 Pro Fold’un 6.4 inçlik dış ekranı, öncülü olan Pixel Fold’a kıyasla çok daha büyük. Telefonun katlanabilir iç ekranı ise 7.9 inç. Hatta köşeleri de katarsak 8.1 inç. Telefon açıldığında boyutları 155.2 x 150.2 x 5.27 mm’ye ulaşıyor. Katlandığında ise boyutları 155.2 x 77.1 x 10.54 mm’ye düşüyor. Bu da telefonun Galaxy Fold6’dan bile ince olduğu anlamına geliyor.

Pixel 9 Pro Fold’un Tensor G4 yonga setinden güç alması bekleniyor. Gelen bilgilere göre telefonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek. Telefonun dikkat çekici özelliklerinden biri de Gemini AI’dan güç alan yapay zeka özellikleri olacak.

Amazon Prime Bu Ay 22 Oyunu Ücretsiz Verecek