Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL Yan Yana Görüldü

Pixel 9 Pro

13 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacak olan Pixel 9 Pro ve Pro XL’ı yan yana görme şansı yakaladığımız yeni bir görsel sızdırıldı.

Google, heyecanla beklenen yeni akıllı telefonlarını 13 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte görücüye çıkaracak. Bu telefonlar henüz tanıtılmamış olsa da şu ana kadar gelen sızıntılar sayesinde bu telefonlar hakkında bilmediğimiz çok az şey kaldı. Son günlerde ise bu telefonları net bir şekilde görmeye de başladık. Son olarak da Pixel 9 Pro ve Pro XL’ı yan yana gösteren bir görsel sızdırıldı. Üstte görebileceğiniz bu görsel, Pro ve Pro XL modelleri arasında ne kadar büyüklük farkı olacağını gözler önüne serdi.

Daha önce gelen bilgiler sayesinde, 13 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikte dört farklı Pixel 9 modeli olacağını biliyoruz. Standart modelin yanı sıra, bir Pro modeli, bir de Pro XL modeli piyasaya sürülecek. Bu üç telefonun yanı sıra bir de şirketin yeni katlanabilir telefonu olan Pixel 9 Pro Fold tanıtılacak. Ancak Fold modeli diğer üç modelden daha ileri bir tarihte satışa çıkacak.

pixel 9

Google Pixel 9 serisinin standart modeli 6.24 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Pixel 9 Pro’nun ekran 6.34 inç, Pro XL modelinin ekranı ise 6.73 inç olacak. Pixel 9 Pro XL’ın Tensor G4 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek. Hatırlarsanız daha önce sızdırılan bilgilerde de standart modelde 12 GB RAM olacağı, Pro ve Pro XL’da ise 16 GB RAM olacağı söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde Geekbench’te ortaya çıkan bilgilerle birlikte bu detay doğrulanmış oldu.

Amazon Prime Bu Ay 22 Oyunu Ücretsiz Verecek