Pixel 9 Pro XL Daha Tanıtılmadan İnceleme Videosu Ortaya Çıktı

Pixel 9 Pro XL

13 Ağustos’ta tanıtılacak Pixel 9 serisinin çıkışına daha üç hafta olsa da daha şimdiden Pixel 9 Pro XL’ın inceleme videosu ortaya çıktı.

Google, heyecanla beklenen yeni akıllı telefonlarını 13 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte görücüye çıkaracak. Ancak özellikle son günlerde üst üste gelen sızıntılar sayesinde tanıtımı beklemeden bu telefonlara dair neredeyse her şeyi öğrendik. Son günlerde sık sık gündeme gelen Pixel 9 serisi, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de Pixel 9 Pro XL’ın inceleme videosu sızdırıldı. Daha resmi olarak tanıtılmayan telefonun bir örneğini bir şekilde temin eden Rusça bir YouTube kanalı, telefonu detaylı bir şekilde incelediği bu videoyu internete yükledi. 19 dakikalık bu video, Pixel 9 Pro XL’ı neredeyse tüm detaylarıyla gözler önüne seriyor.

Google Pixel 9

Google Pixel 9 serisinde üç farklı model bulunuyor. Standart model, Pixel 9 Pro ve Pro XL. Bu üç model de oldukça benzer tasarımlara sahip. Bu serideki telefonların tasarım olarak Pixel 8’den en büyük farkı ise yeni arka kamera tasarımları.

Google Pixel 9 serisinin standart modeli 6.24 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Pixel 9 Pro’nun ekran 6.34 inç, Pro XL modelinin ekranı ise 6.73 inç olacak. Pixel 9 Pro XL’ın Tensor G4 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek. Hatırlarsanız daha önce sızdırılan bilgilerde de standart modelde 12 GB RAM olacağı, Pro ve Pro XL’da ise 16 GB RAM olacağı söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde Geekbench’te ortaya çıkan bilgilerle birlikte bu detay doğrulanmış oldu.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir