Google Pixel Buds Pro 2’nin satış fiyatı sızdırıldı

g11

Google, yakında piyasaya sürülecek olan Pixel Buds Pro 2’nin fiyat bilgisini ve renk seçeneklerini açıkladı.

Google Pixel Buds Pro 2, ABD’de 229 $, Avrupa Birliği’nde 249 €, ve Birleşik Krallık’ta 219 £ fiyatla satışa sunulacak. Bu fiyatlar, 2022’de çıkan orijinal Pixel Buds Pro’ya kıyasla hafif bir artış gösteriyor: ABD’de 30 $, AB’de 20 € ve Birleşik Krallık’ta 20 £ artış.

Pixel Buds Pro 2

Pixel Buds Pro 2, dört farklı renk seçeneğiyle sunulacak: Fındık rengi, Porselen rengi , Kış yeşili ve Peony olacak. Yeni Pixel Buds Pro 2, selefleriyle benzer bir tasarıma sahip olacak ancak kasası biraz daha büyük olabilir, bu da daha büyük bir pil kapasitesi anlamına gelebilir. Bu, kullanıcılar için daha uzun pil ömrü sunma potansiyeline işaret ediyor. Kulaklıkların kendilerinin de seleflerinden daha iyi özelliklere sahip olması bekleniyor, ancak bu özelliklerin neler olacağı henüz netleşmiş değil.

Cihaz, Google’ın büyük donanım lansman etkinliğinde 13 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacak. Bu etkinlikte, Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL ve Pixel 9 Pro Fold gibi diğer yeni cihazlar da tanıtılacak.

Google’ın Pixel Buds Pro 2 ile kullanıcılara gelişmiş ses kalitesi, daha uzun pil ömrü ve çeşitli renk seçenekleri sunarak rekabetçi bir ürün piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu yeni kulaklıklar, özellikle Pixel cihazlarıyla entegre çalışmasıyla kullanıcılar için cazip bir seçenek olabilir.

Meta, 13.4 Milyar Dolarlık ceza ile karşı karşıya