Google Pixel 9 Tüm Renk Seçenekleriyle Görüldü

Google Pixel 9

Son günlerde sık sık gündeme taşınan Google Pixel 9’un yeni görselleri sızdırıldı; Telefon tüm renk seçenekleriyle görüldü.

Pixel 8 serisi telefonlarını ekim ayında kullanıcılarla buluşturan Google, Pixel 9 serisi içinse ekim ayını beklemeyecek. Son günlerde pek çok sızıntı ve söylentiye konu olan Google Pixel 9 serisi, ağustos ayında piyasaya sürülecek. Son dönemde sızıntıların epey sıklaşmış olması da telefonların çıkış tarihinin yaklaştığını gösteriyor.

Bu hafta pek çok sızıntıya konu olan Pixel 9 serisi, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Google Pixel 9’un sızdırılan yeni görselleri, telefonun tüm renk seçeneklerinin gözler önüne serilmesini sağladı.

Google Pixel 9 4

Google Pixel 9 serisinde üç farklı model bulunacak. Standart modelin yanı sıra Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz günlerde sızan bilgiler sayesinde isimlerini öğrenme şansı yakaladığımız bu üç model, oldukça benzer tasarımlara sahip. Bu serideki telefonların tasarım olarak Pixel 8’den en büyük farkı ise yeni arka kamera tasarımı olacak.

Google Pixel 9 serisinin standart modeli 6.24 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Pixel 9 Pro’nun ekran 6.34 inç, Pro XL modelinin ekranı ise 6.73 inç olacak.

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, Google Pixel 9 Pro XL’ın Tensor G4 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik ediyor. Hatırlarsanız daha önce sızdırılan bilgilerde de standart modelde 12 GB RAM olacağı, Pro ve Pro XL’da ise 16 GB RAM olacağı söyleniyordu. Geekbench’te yer alan bilgiler bu sızıntıyı doğruladı.

Google Pixel 9 3 1 Google Pixel 9 2 1 Google Pixel 9

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir