Google Pixel 8 ve 8 Pro’nun resmi görselleri sızdırıldı

Google Pixel 8

4 Ekim’de resmi olarak tanıtılacak olan Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro’nun tasarımını gözler önüne seren resmi tanıtım görselleri internete sızdırıldı.

Google’ın uzun süredir gündemde olan yeni amiral gemisi akıllı telefonları Pixel 8 ve Pixel 8 Pro, bu yıl en çok sızıntıya konu olan telefonlar olabilir. Özellikle son aylarda üst üste gelen sızıntılarla tüm detayları ortaya saçılan Google Pixel 8 serisi, bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de her iki telefonun da tasarımını gözler önüne seren resmi tanıtım görselleri internete sızdırıldı. 4 Ekim’de resmi olarak tanıtılacak olan telefonların sızdırılan yeni görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

Google Pixel 8

Google Pixel 8 de Pixel 8 Pro da, Google’ın Tensor G3 yonga setinden güç alacak. Pro modeli 6.87 inçlik LTPO OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın QHD çözünürlükte olacağı, yenilenme hızının ise 120 Hz olacağı söyleniyor. Standart modelin 6.7 inçlik ekranı da aynı özelliklere sahip olacak.

Batarya tarafına geldiğimizde karşımıza her iki modelde de yer alacak 4950 mAh’lık bir batarya ve 27 W şarj hızı çıkıyor. Görünen o ki Google hızlı şarj teknolojileri konusunda rakiplerinin gerisinde seyretmeye devam edecek.

Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro’da Tensor G3 yonga setine 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunulacak: 128 ya da 256 GB. Tahmin edebileceğiniz gibi telefon piyasaya Android 14 yüklü şekilde sunulacak.

Google Pixel 8 4

Google Pixel 8 3

Google Pixel 8 2

Google Pixel 8

Google Pixel 8 5

Google Pixel 8 6

Samsung Galaxy A15 ilk kez görüldü