Google Pixel 8a Tüm Renk Seçenekleriyle Görüldü

Google Pixel 8a

Önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen Google Pixel 8a’nın tüm renk seçeneklerini gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

Google, Pixel 8 serisini ekim ayında piyasaya sürdüğünden beri Pixel 8a’nın çıkışı bekleniyor. Daha Pixel 8 serisi tanıtılmadan önce bile gündemde olan bu modelin, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru çıkması bekleniyordu. Ancak telefonun çıkışı geciktikçe gecikti ve Vivo, Oppo ve Oneplus gibi üreticiler yeni ürünlerini piyasaya sundular.

Gelen son haberler telefonun mayıs ayında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Biz Google’ın Pixel 8a’yı geç de olsa tanıtmasını beklerken, sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor.

Son olarak da telefonun tüm renk seçeneklerini gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı. Google Pixel 8a; açık mavi, beyaz, siyah ve nane yeşili olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Google Pixel 8a 4

Daha önce gelen bilgilere göre, Google Pixel 8a, 6.1 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak.

Google Pixel 8a, Pixel 8 ve Pixel 8 Pro’da da olduğu gibi Google’ın Tensor G3 yonga setini kullanacak. Telefonda bu yonga setine 128 ya da 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefon, 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak ki bu da öncülünden daha büyük bir bataryayla geleceğini gösteriyor. Telefonun şarj hızı ise 27 W olacak.

Telefonun arka kamerasının ana lensi, OIS destekli 64 megapiksellik bir sensör kullanacak. Bu ana lense 13 megapiksellik geniş açılı lens eşlik edecek. Telefonun selfie kamerası da 13 megapiksel olacak.

Pixel 8a’nın mayıs ayında çıkması ve yaklaşık 500-550 dolarlık bir fiyat etiketiyle raflardaki yerini alması bekleniyor.

 

 

 

Google Pixel 8a 1

Google Pixel 8a 2

PlayStation Plus’a Nisan Ayında Gelecekler, Gidecekler Belli Oldu