DC Dizisi Creature Commandos’un Fragmanı Yayınlandı

Creature Commandos

Yeni DC Sinematik Evreni’nden çıkacak ilk yapım olan animasyon dizisi Creature Commandos’un ilk fragmanı yayınlandı.

Bildiğiniz gibi DC, kısa süre önce reset düğmesine bastı ve sıfırdan yepyeni bir sinematik evren kurmak için çalışmalara başladı. James Gunn öncülüğünde hazırlanan bu yeni DC Sinematik Evreni’nden çıkacak ilk iş, bir animasyon dizisi olan Creature Commandos olacak. Suicide Squad ile oldukça benzer bir hikayeye sahip olan dizi, aralık ayında HBO Max’te izleyici ile buluşacak. Merakla beklenen dizi için bekleyiş sürerken, diziden ilk fragman da yayınlandı.

The Suicide Squad filminin de yönetmeni olan James Gunn (Guardians of the Galaxy)’ın yaratıcısı olduğu Creature Commandos, tehlikeli görevlere göndermek üzere bir araya getirilen ve tamamı insan olmayan karakterlerden oluşan bir intihar timine odaklanıyor.

Creature Commandos

Creature Commandos bu yönüyle Suicide Squad’a çok benziyor. Zaten bu ekibin çıkışı da Suicide Squad ile bağlantılı. Suicide Squad’da suçluların zorla intihar görevlerine gönderildiğini öğrenen hükumet, bu görevlerde insanların kullanılmasını yasaklıyor. Bunun üzerine Amanda Waller, bu ekipleri insan olmayan varlıklarla kurmaya başlıyor. Bu ekipte yer alan varlıklar arasında Frankenstein ve Weasel gibi karakterler bulunuyor.

Yayınlanan ilk fragman, animasyon dizisinin James Gunn’ın The Suicide Squad’ına oldukça benzer bir tonda olacağını gösteriyor. Gunn’ın film ve dizileri genelde aksiyon ile komedi türlerini harmanlıyor. Belli ki bu animasyon dizisi de bu tonlarda olacak.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir