Google Bard yeni güncellemelerini sundu

Google Bard yeni güncellemelerini sundu

Google, Bard’ı bu yılın başlarında ilk kez duyurduğundan beri “deneysel sohbete dayalı yapay zeka hizmeti” olarak adlandırdı. Şimdi ise yeni güncellemeler geliyor. İşte tüm detaylar.

Şirket, modellerini sürekli olarak değiştirdiğini söylüyor, ancak neyin değiştiğini ilk bakışta anlamak zor olabilir Bu sebeple. Google, Bard’ın gelişimi hakkında daha açık olmayı hedefliyor. Şirket, yeni özellikler ve hata düzeltmeleri de dahil olmak üzere herkesin Bard’daki son güncellemeler hakkında bilgi bulabileceği yeni bir “deney güncellemeleri” sayfası oluşturdu. Şimdiye kadar yayınlanan her güncelleme bir “ne” ve bir “neden” içeriyor. Güncellemeler sayfasının kendisi için Google, “insanların test etmeleri ve geri bildirim sağlamaları için en uygun alan” olduğunu iddia ediyor.

Google Bard yeni güncellemelerini sundu

Google, aynı gönderiye iki duyuru daha ekledi. İlki, artık ek arama seçeneklerinin olduğu bir kısım. Diğeri, Bard’ın matematik ve mantık becerilerine yönelik bir güncelleme. Google, Bard’ın her zaman doğru yanıtları vermediğini de açıkladı. Bu da, şirketin düzeltmeye çalıştığı bir şey. Bu iyileştirme, Şirketin Bard’ı daha gelişmiş bir dil modeline geçirmesinden kısa bir süre sonra geldi.

Şirketin bu güncellemeleri tam olarak nasıl oluşturduğuna ilişkin dökümler oldukça kısa ve belirsiz olsa da, halka düşünce süreçleri hakkında daha fazla bilgi vermek için kesinlikle doğru yönde bir başlangıç. Ayrıca, hem sektör profesyonellerinin hem de genel olarak insanların yapay zeka teknolojisindeki düzensiz gelişmelerden açıkça endişe duyduğu bir zamanda, bu hamle gerekliydi.

Android telefon kullanıcıları dikkat! Bu güncellemeyi yükleyin!