Super Mario kasırgası esmeye devam ediyor

super mar

Oyun dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Super Mario, bir süredir beyaz perdede gösterdiği performansla adından bahsettirmeye devam ediyor.

Super Mario kasırgası esmeye devam ediyor. Super Mario Bros. filminin başrolünde yer alan Chris Pratt ile başlayan serüven, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Seyircilerin bu yapımı sevmelerinin birden fazla nedeni var ve filmin bütün izleyicileri, bu sevilen karakterin şapkasını takıp Mantar Krallığı’ndaki macerasına katılmaktan keyif alıyorlar. Variety’nin bildirdiğine göre filmin yeni şarkısı “Peaches”, En İyi Özgün Şarkı dalında Oscar adaylığına uygun hale geldi.

the super mario bros movie offic

Bu şarkı, Universal tarafından yayınlanıyor ve Bowser karakterini seslendiren Jack Black tarafından söyleniyor. Şarkının sözlerini, filmin yönetmenleri Aaron Horvath ve Michael Jelenic, Eric Osmond ve John Spiker ile birlikte yazdı. “Peaches”, Bowser’un Mantar Krallığı’nın prensesi Peach’e olan aşkını anlatıyor: “Peach, sen çok harikasın ve bizim yıldızımızla seni yöneteceğiz.

Süper Mario Kardeşler filmi nisan 2023'e ertelendi

Super Mario kasırgası esmeye devam ediyor

Peach, anla, seni sonuna kadar seveceğim. Prenses Peach, seni ele geçirene kadar peşinde olacağım.” Şarkıda Bowser, Mario, Luigi ve Donkey Kong gibi diğer karakterlere duyduğu antipatiyi de dile getiriyor: “Bin tane Koopa askeri bile seni benden alamaz, Mario, Luigi ve Donkey Kong.”

Süper Mario filmi ile ilgili son dakika gelişmesi

Filmin esprili havasına uygun olan bu şarkı, filmin karakterlerinden Bowser’ı yansıtıyor. Müzik videosu geçtiğimiz Cuma günü yayınlandığından beri YouTube’da 5 milyondan fazla görüntülenme aldı ve müzikte en popüler olanlar arasında ikinci sırada yer alıyor. Şarkının gülünç doğası, daha önce The Hangover’dan Ed Helms’in “Stu’s Song” ve The Lego Movie’den “Everything Is Awesome” gibi şarkıların En İyi Özgün Şarkı adaylığı için uygun hale geldiği gibi bu şarkının da Oscar adaylığına girmesine engel değil. Super Mario Bros filminin tam soundtrack albümü, şimdi Spotify ve diğer büyük müzik platformlarında dinlenebilir durumda. Super Mario kasırgası esmeye devam ediyor.

Apple, 27 inç’lik ekranı şimdilik rafa kaldırdı