God of War TV dizisi uyarlaması geliyor!

God of War TV dizisi uyarlaması geliyor!

Amazon Studios ve Sony’nin PlayStation Productions birimi, God of War oyununun TV dizisi uyarlamasını yapmak için görüşmelerde bulunuyor. İşte tüm detaylar.

Sektörden kaynaklara göre The Expanse ve Children of Men’deki çalışmalarıyla tanınan Mark Fergus ve Hawk Ostby projede yer alıyor. Bu ayrıntıların ötesinde, haberin çıkış kaynağı olan Deadline’ın uyarlama hakkında paylaşacak çok fazla bilgisi yoktu. Hem Sony hem de Amazon, outlet’in raporları hakkında yorum yapmaktan kaçındı. God of War, dört konsolda yedi ana oyunu kapsayan, Sony’nin en uzun süredir devam eden serilerinden biri. Serideki en son oyun, 2018’in God of War’ıydı. God of War’ın devamı şu anda Santa Monica Studio’da geliştiriliyor ve bu yıl içinde çıkması bekleniyor.

God of War TV dizisi uyarlaması geliyor!

Rapor doğruysa bu yapım Sony’nin yeni kurulan PlayStation Productions biriminden film ve/veya televizyon uyarlaması alan dördüncü oyun sürümü olacak. Bölümün şu anda resmi olarak devam eden üç projesi var. Ayrıca bir Ghost of Tsushima filmi ve Peacock’da yayınlanacak bir Twisted Metal dizisi üzerinde de çalışılıyor. God of War klasikleşmiş oyunlar arasında yer almayı başardı. Senelerdir seven bir hayran kitlesine sahip olan oyunun meraklısı çok desek yanlış olmaz. Ana karakterinin ikonlaşmasıyla gündeme gelen oyun en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor desek yanlış olmaz. Ancak yapım oyunun hayranlarını memnun edecek mi göreceğiz.

Elon Musk uzay süpürgesi cevabı gündeme bomba gibi düştü