Sony, Sınırlı Üretim God Of War PS4 Pro Paketini Sunuyor

God Of War PS4 Pro

Eğer henüz PS4’e terfi etmediyseniz Sony tarafından sınırlı sayıda üretilen God of War PS4 Pro paketinine çok yakın zamanda sahip olmanız mümkün.

Sony’nin yeni sürprizi God of War PS4 Pro paketi. Sony’nin yakında çıkaracak olduğu God of War oyununu oynamayı dört gözle bekliyor musunuz? Bu haberimiz tam size göre. God of War oynamayı düşünüyorsanız PS4’e (veya PS4 Pro’ya) sahip olmalısınız

Oyun sürümleriyle bağlantılı önceki PS4 paketlerinde gördüğümüz gibi, God of War PS4 Pro paketinde de God of War temalı özel bir tasarım yer alıyor. Bu tasarım konsolun kendisi ve onunla birlikte verilen kontrolör için geçerli. Ve Sony’ye göre bu tasarım Kratos’un Ax’ından esinlenilmiş. .

Santa Monica Stüdyosu Başkanı Shannon Studstill’e göre, “Kratos’un yeni Leviathan Axesini tasarladığımız da, yalnızca oyunun değil hayranlarımızın da daha fazla anlam ifade edebileceğini biliyorduk. Santa Monica Stüdyosu, özel PS4 Pro’yu Leviathan Ax ile böylesine ayrıntılı bir şekilde süslemekten gurur duyuyor. Bu özel tasarım PS4 Pro’yu özel hayranların farklı bir deneyime sahip olmaları için zaman harcadık. “

Paket içerisinde PS4 Pro konsolu, bir DualShock 4 kablosuz denetleyicisi, Savaşı Tanrısının fiziksel bir kopyası ve dijital içerik yer alıyor. Amerika’da 400 dolardan fiyatlandırılacak ve 20 Nisan’da yayınlanacak olan ve God of War‘un piyasaya sürüleceği gün öncesinde ön sipariş vermeniz de mümkün. Bu özel paketin Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağını ise henüz bilmiyoruz. Beklentimiz çıkması yönünde fakat sınırlı sayıda olması Türkiye’yi satış yapılan ülkelere arasında silebilir.

Eğer henüz PS4'e terfi etmediyseniz Sony tarafından sınırlı sayıda üretilen God of War PS4 Pro paketinine çok yakın zamanda sahip olmanız mümkün.