Elon Musk uzay süpürgesi cevabı gündeme bomba gibi düştü

Elon Musk neden Dogecoin'i desteklediğini açıkladı

Elon Musk uzay süpürgesi cevabı ile büyük bir şaşkınlık yarattı. Aslına bakacak olursak herkes ondan böyle bir tepki bekliyordu. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en önemli girişimcileri içerisinde yer alan Elon Musk uzay süpürgesi polemiğine katıldı. Hatırlayacağınız üzere Rus Uzay Ajansı başkanı dimitry rogozin tarafından bazı açıklamalar yapılmıştı. Bu açıklamada ABD’ye roket motoru satmayacaklarını belirtti.

Roscosmos başkanı tarafından böyle bir açıklama yapılması endişe yarattı. Hatta kendisi daha fazla ileriye giderek ABD’nin süpürge ile uçabileceğini söyledi. Böylece ülke ile dalga geçti. Fakat onun yaptığı bu açıklamaya cevap gecikmedi. Elon Musk konuya el attı.

Elon Musk uzay süpürgesi yorumunu cevapladı

Rusya’nın Ukrayna işgali ile birlikte büyük bir kriz yaşanıyor. Bu kriz uzayda bile rahat bir şekilde hissedilebiliyor. Birçok ülke Rusya’ya yaptırımlara devam ediyor. Tüm bu durum endişe havasının giderek daha fazla yayılmasına neden oluyor. Rusya ise yaptırımları yeni yaptırımlar ile cezalandırıyor.

Elon Musk uzay süpürgesi

ABD uzaya astronot göndereceği zaman Rusya’nın roketlerini kullanıyor. Ülkede yer alan uzay roketleri oldukça güçlü. Bu nedenle ABD’nin bağımlı olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum zaten medyada büyük bir tartışmaya neden olmuştu. Şimdi ise Rusya’ya bağımlı olmanın bedeli ödeniyor.

Ucuz Tesla hayal oldu: Elon Musk açıkladı

Elon Musk uzay süpürgesi açıklamalarına verdiği cevap ile aslında böyle bir bedel ödemek zorunda olmadıklarını göstermiş oldu. Kendisi Twitter üzerinden SpaceX’in son fırlatılışının yer aldığı bir tweet paylaştı. Buraya ABD bayrağı emojisi ekledi ve Amerikan süpürgesi diye yanıtladı. Böylece en iyi cevabı Elon Musk vermiş oldu.