God of War ve Ghost of Tsushima, PC’ye gelebilir

god of war

God of War ve beraberinde pek çok PlayStation oyununun yakında PC’ye gelmesi bekleniyor. Evet, listede Ghost of Tsushima da var.

Sony’nin PlayStation platformuna özel olarak hazırlanan bazı yapımlar, daha sonra PC platformuna da gelmişti. Yeni gelen sızıntı bilgiler, Sony’nin PC’ye yönelik hamlelerinin çoğalacağı yönünde. Hatta bu hamleler arasında oyuncuları fazlasıyla sevindirecek God of War bile bulunuyor.

Twitter’da paylaştığı sızıntı bilgilerle bilinen “CrazyLeaksOnATrain” hesabı, Sony’nin PC’ye getirmeyi planladığı oyunları şöyle sıraladı:

Bloodborne, Uncharted Collection, Ghost of Tsushima ve God of War.

God of War ve Ghost of Tsushima, PC'ye gelebilir

Hepsinin de iddialı markalar olduğunu söyleyebiliriz, ama özellikle God of War’ın heyecan uyandırdığını da belirtmekte fayda var. 2018 yılında PS4 için satışa sunulan God of War, seride yeni bir çağın başlangıcı anlamını taşıyor ve bu kez İskandinav mitolojisini takip ediyor.

Öte yandan devam oyunu Ragnarök için çalışmalar sürüyor ve bu yeni oyunun da bu sene içinde PS5 platformuna özel olarak raflarda yerini alması hedefleniyor. Yine de pek çok oyuncu, şimdiye kadar pek fazla bilgi verilmeyen ve görüntü paylaşılmayan bu oyunun 2021’de çıkacağına pek ihtimal vermiyor.

“CrazyLeaksOnATrain” hesabı, daha önce de bazı bilgiler paylaşmış ve bu bilgilerin doğru olduğu ortaya çıkmıştı. Örneğin, Squre Enix’in Final Fantasy 7 Remake projesi ve Nioh 2’nin PC versiyonu gibi.

Tabii şu an en çok merak edilen şey, bu yeni söylentilerin de doğru çıkıp çıkmayacağı. Kendi adıma konuşmam gerekirse, bu oyunları değil de God of War’un orijinal üçlemesini PC’de görmek isterdim. Yenilenmiş görseller ve oynanış sistemiyle harika olurdu.

Keenetic City kablosuz router ile geniş kablosuz ağ mümkün