God of War satışları ile göz dolduruyor!

GOW OG image

Yılın oyunu seçilen PlayStation 4’ün özel oyunu God of War, satışları ile Sony’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. İşte God of War satış rakamları!

GoW efsanesini küllerinden yeniden yaratan Sony, PlayStation 4’ün ömrünü tamamlamaya başladığı sıralarda konsolu GoW ile ayakta tutmayı başarmıştı. Yılın oyunu seçilen ve sayısız ödüle layık görünen GoW 2018, TPS bakış açısı ile seriye yepyeni bir soluk kazandırmıştı. Bugün ise oyunun satış rakamlarının Sony’nin yüzünü fazlasıyla güldürdüğü açıklandı.

God of War satışları ile göz dolduruyor!

Sony Interactive Entertainment başkan ve CEO’su Jim Ryan, Tokyo’da düzenlenen Sony IR Day 2019 kurumsal strateji toplantısında; God of War’ın 10 milyondan fazla sattığını açıkladı.

İlk üç günde 3.1 milyon adet satan oyun, ilk ayında tam 5 milyon adet satmayı başardı. Mayıs 2018’den Mayıs 2019’a kadar 5 milyon adet daha satan oyun, Sony’nin serinin geleceği hakkında en ufak bir şüphe etmemesini sağlayacak gibi görünüyor.

İndirime giren Xbox One oyunları – 21 Mayıs haftası

PlayStation 5’e gelecek olan GoW 2’nin henüz çıkış tarihi bilinmiyor. Ancak tahminlere göre; GoW 2, 2024 yılı civarında PlayStation 5 için çıkışını gerçekleştirecek.

God of War