Türkiye’de geçen hafta en çok izlenen filmler

bücür

Yaklaşık olarak 4 haftadır, en çok izlenen filmler listesinin zirvesinde yer alan İnanılmaz Aile 2, geçtiğimiz hafta 3. sıraya kadar geriledi. İşte geçtiğimiz hafta en çok izleyici çeken filmler.

Ülkemizde hayli geç vizyona girmiş olmasına karşın İnanılmaz Aile 2 muazzam bir başarıya imza attı. Gösterime girdiği günden bu yana ülkemizde en çok izlenen filmler listesinde zirveyi kimselere bırakmayan İnanılmaz Aile 2, 5. hafta sonunda 3. sıraya geriledi.

Bücür ilk haftasında zirveye yerleşti

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en çok izlenen filmler listesinin 1 numarası Bücür oldu. Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir ve Taner Barlas’ın başrollerinde yer aldığı film, ufak yaşta hackerlığın sınırlarını zorlayan bir çocuğun hikayesine odaklanıyor.

Bücür, ilk haftasında 70.784 izleyiciye ulaşarak açılışı zirvede gerçekleştirmeyi başardı. En çok izlenen filmler listesinin ikinci sırasında ise The Nun yani Dehşetin Yüzü yer alıyor. Aynı Bücür gibi vizyondaki ilk hafta sonunu geride bırakan Dehşetin Yüzü 68.656 izleyiciyle ikinci sırada yer aldı.

Vizyona girdiği günden bu yana zirvede yer alan İnanılmaz Aile 2 ise 5. hafta sonunda 45.575 izleyiciye ulaşarak kendisine 3. sırada yer bulabildi. Film toplamda 1.174.112 seyirciye ulaşarak önemli bir başarıya imza attı.

En çok izlenen filmler listesinin 4. sırasında 28.493 izleyiciyle Bırakma Beni, 5. sırasında ise 28.247 izleyici ile Predator yer alıyor.

Bumblebee için yeni tanıtım videosu