Crazy Rich Asians, 3. haftasında da zirvede

crazy rich asians

Sinema dünyasının en önemli pazarlarından biri olan ABD’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler belli oldu. 2 haftadır zirvede yer alan Crazy Rich Asians, 3. haftasında da sürpriz bir şekilde liderliğini sürdürdü.

Hiç şüphesiz yabancı film denildiğinde akla gelen ilk ülke ABD olacaktır. Özellikle dev bütçeli Hollywood yapımları, sinema dünyasının kilometre taşlarını oluşturmaktadır. Peki sinema sektörü için son derece ütopik rakamların harcandığı ABD’de geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen film hangisi oldu?

Crazy Rich Asians ile Asya rüzgarı devam ediyor

Box Office Mojo tarafından paylaşılan bilgilere göre, Crazy Rich Asians üst üste 3. hafta sonunda da zirveyi kimselere bırakmadı. Kadrosunun çok büyük bir bölümü ABD’de yaşayan Asyalı oyunculardan oluşan film, bu sene Avengers Infinity War’dan sonra üst üste 3 hafta zirvede yer alan 2. film oldu.

Crazy Rich Asians 3. hafta sonunda da 22.24 milyon dolarlık hasılata imza atarak zirvede yer almayı başardı. Film şimdiye kadar ABD’de 110 milyon dolarlık hasılata ulaşmış durumda.

Listenin ikinci sırasında ise Jason Statham’ın başrolünde yer aldığı The Meg bulunuyor. Vizyondaki 4. haftasını da geride bırakan yapım 10.54 milyonluk bir gişeye imza attı. Listenin 3. sırasındaki Mission Impossible Fallout 7 milyon dolar, 4. sırasındaki Operation Finale 6 milyon dolar, 5. sıradaki Searching ise 5.8 milyon dolarlık hasılata ulaşmayı başardı.

Bu arada dip not olarak belirtelim. ABD’de Asya rüzgarı estiren Crazy Rich Asians ülkemizde vizyona girmeyecek.

En iyi cosplay çalışmaları