Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler açıklandı

en çok izlenen filmler 1

Geçtiğimiz hafta sonu ülkemizdeki sinema salonlarında en çok izlenen filmler açıklandı. Vizyondaki ilk haftasını geride bırakan Venom, açılışını zirvede gerçekleştirdi.

Uzun bir süredir vizyona ses getirecek bir film girmiyordu. En son 7 hafta önce İnanılmaz Aile 2 gösterime girmiş ve kısa süre içerisinde 1 milyon seyirci barajını aşmayı başarmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Venom oldukça sağlam bir başlangıca imza attı. Dünya genelindeki gişe başarısıyla tüm zamanların en iyi Ekim açılışını gerçekleştiren Venom, ülkemizde de ilk hafta sonunda 302.298 izleyiciyle Türkiye’de en çok izlenen filmler listesinde bir numaraya yerleşti.

İşte geçen hafta en çok izlenen filmler

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinin 2 numarasında Göktaşı yer aldı. Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı film ikinci hafta sonunda 70.163 kişi tarafından seyredildi ve toplamda 219.912 izleyiciye ulaştı.

Listenin 3 numarasında ise vizyona yeni giren bir diğer yapım olan İstanbul Muhafızları Ab-ı Hayat Çeşmesi yer aldı. Film açılış haftasında 54.035 kişi tarafından seyredildi.

En çok izlenen filmler listesinin 4 numarasında ise Küçük Ayak filmi bulunuyor. Vizyondaki ikinci haftasını geride bırakan yapım 49.532 kişiyi sinema salonlarına çekti. Listemizin son sırasında ise Bücür yer alıyor. 43.697 kişi tarafından seyredilen film toplamda 210.990 kişiye ulaşmış oldu.

Ekim ayında vizyona girecek yerli filmler için tıklayın