Eylül ayında vizyona girecek yerli filmler

keloğlan

#İŞBİRLİĞİ

Uzun bir süredir, vizyona damga vuracak yerli filmler ile karşılaşmadık. Peki bu durum Eylül ayında değişecek mi? İşte Eylül ayında vizyona girecek yerli filmler.

Son birkaç aydır vizyondaki filmlere baktığımızda yabancı yapımların daha baskın olduğunu görüyoruz. Zaten bu durum gişe rakamlarına da yansımış durumda. Çok uzun bir süredir, haftalık seyirci rakamlarında yerli filmler zirveyi ele geçiremiyordu. Yaklaşık olarak 17 hafta sonra Siccin 5, hafta sonunda en çok izlenen Türk filmi olmuştu. Nitekim bu da çok uzun sürmedi. Geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren İnanılmaz Aile 2, zirvenin yeni sahibi olmuştu.

Peki Eylül ayında vizyona girecek yerli filmler arasında, gişeyi haftalarca domine ederek zirvede yer alacak bir yapım bulunuyor mu?

Açık konuşmak gerekirse, vizyona girecek olan 12 yapım arasında öyle uzun süre zirvede yer alacak bir film bulunmuyor. Fakat yine de bu yapımlar arasında çıkış haftasında en çok seyirciyi sinema salonlarına çeken filmler olacaktır.

Vizyona girecek yerli filmler

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Eylül ayında vizyona girecek olan 12 yerli filmin tanıtım videolarıyla başbaşa bırakalım. Şimdiden iyi seyirler.

Baba Nerdesin Kayboldum

Vizyon Tarihi: 7 Eylül