Google Pixel 3 XL basın görselleri sızdırıldı!

google pixel 3 2

Google’ın yeni Pixel serisini tanıtmasına saatler kala son bir sızıntı daha gerçekleşti. Bu sızıntıyla Google Pixel 3 XL basın görselleri ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Kısa süre önce karaborsa üzerinden satışa sunulan Pixel 3 ve Pixel 3 XL nihayet resmiyet kazanıyor. Google’ın yeni nesil Pixel serisini tanıtmasına artık sayılı saatler kaldı. Her ne kadar yeni Pixel cihazları hakkındaki en ince ayrıntıyı bile biliyor olsak da Google’ın bizleri şaşırtacak birkaç sürprizinin olacağını umuyoruz.

Google Pixel 3 XL böyle görünecek

Google Pixel 3 XL daha tanıtılmadan şirketin en çok ses getiren cihazlarından biri oldu. Telefonun çıkışından haftalar öncesinde el altından çeşitli ülkelerde 2500 dolar civarındaki ütopik fiyatlardan satışa sunulması, teknoloji gündeminde hayli yer tutmuştu.

Google Pixel 3 XL’in tanıtımına saatler kala telefonla ilgili son bir sızıntı daha yaşandı. Android dünyasındaki pek çok söylentinin kaynak ismi @Evleaks Pixel 3 XL’in basın görsellerini takipçileriyle paylaştı. Dilerseniz bu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

google pixel 3

Az önce de belirttiğimiz üzere Pixel 3 ve b hakkında bilmediğimiz pek bir detay kalmadı. Dolayısıyla bu görselin bize gösterdiği tek yeni şey, Pixel 3 ile gelecek olan yeni duvar kağıdı. Sadece beyaz bir zemin üzerine gri tonlarla ön plana çıkarılmış bir “3” ibaresi göze çarpıyor.

Bu arada Google’ın Pixel serisi cihazlarını Türkiye’de satışa sunmadığını da hatırlaralım.

Samsung Android Pie güncellemesini 2019’dan önce yayınlamayacak