Venom filmi beklentileri aşmayı başardı

venom

Vizyondaki ikinci hafta sonunu da geride bırakan Venom filmi, beklenmedik bir şekilde ABD’de en çok izlenen film olmaya devam etti. İşte konu hakkındaki detaylar.

Kadrosunda Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate ve Riz Ahmed gibi isimleri bulunduran Venom filmi, beklenmedik bir başarıya imza attı. Vizyondaki ikinci haftasını da geride bırakan yapım, ABD’de en çok izlenen film olmaya devam etti.

Venom en çok izlenen film oldu!

Venom filmi geçtiğimiz haftaya damga vurarak vizyona girdiği hemen hemen her ülkede en çok seyirci çeken yapım olmayı başarmıştı. Nitekim ikinci hafta sonunda da sağlam bir filmin vizyona girmemesi, Venom’un önünü açtı. Venom filmi ABD’de ikinci hafta sonunda da 35.7 milyonluk gişe hasılatıyla en çok izlenen film oldu. İlk haftasına oranla gelirlerinde yüzde 55’lik bir düşüş yaşayan film toplamda ise 378.1 milyon dolarlık hasılat elde etti. Sony / Columbia filmin prodüksiyon bedelini 100 milyon dolar olarak açıklamıştı. Yani Venom filmi şimdiden prodüksiyon bedelini 3’e hatta 4’e katlamış oldu.

ABD’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinde ikinci sırada ise A Star is Born filmi yer aldı. Çıkış haftasında da Venom’un ardından ikinci sırada yer alan yapım, geçen hafta sonu 28 milyon dolarlık gişeye imza attı.

Vizyona yeni giren filmlerden biri olan First Man çıkış haftasında 16.5 milyon, Goosebumps 2 Haunted Halloween ise 16.2 milyon dolarlık hasılatla haftayı sonlandırdı. Vizyondaki 3. haftasını geride bırakan Smallfoot (Küçük Ayak) ise 9.3 milyon dolarla en çok izlenen 5. film oldu.

Kafalar Karışık filmi için ilk tanıtım videosu yayınlandı