Türkiye’de geçen hafta en çok izlenen filmler

yol arkadaşım 2 2

Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler belli oldu. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un başrolde yer aldıkları Yol Arkadaşım zirvedeki yerini korudu.

Geçtiğimiz hafta sinema salonlarına en çok izleyici çeken filmler netlik kazandı. Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler listesinin zirvesinde Yol Arkadaşım 2 yer aldı.

Yol Arkadaşım 2, 1 milyon barajını da aştı

Hatırlanacağı üzere Yol Arkadaşım 2, geçtiğimiz hafta da en çok izlenen filmler listesinin ilk sırasında yer almıştı. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un başrolde yer aldıkları film, ikinci hafta sonunda da 405.209 izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı. Toplamda 1.199.639 seyirciye ulaşan film, uzun bir aradan sonra 1 milyon barajını aşan ilk yerli film oldu.

Vizyondaki 3. haftasını geride bırakan Venom: Zehirli Öfke, 92.913 izleyiciyle en çok izlenen filmler listesinin 2. sırasında kendine yer buldu. Venom toplamda 738.792 seyirciye ulaştı.

Vizyona yeni giren filmlerden Ay’da İlk İnsan 48.813 izleyiciyle üçüncü, Karlar Prensi Elliot ise 43.092 seyirciyle 4. sırada yer aldı.

Aynı Venom gibi vizyondaki 3. haftasını geride bırakan İstanbul Muhafızları ise 39.340 seyirciyle en çok izlenen filmler listesinde 5. sırada yer aldı. Çocuklara yönelik bir animasyon filmi olan İstanbul Muhafızları toplamda 180.604 izleyiciyi sinema salonlarına çekmiş oldu.

Apple artık kullanıcıları heyecanlandırmıyor