Halloween zirvedeki yerini bu hafta da korudu

halloween 1

ABD’de geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmleri belli oldu. İlk haftasında beklentilerin ötesinde bir başlangıca imza atan Halloween, ikinci haftasında da zirvedeki yerini korudu.

Sinema dünyasının zirvesi olarak nitelendirilen ABD’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler belli oldu. İlk haftasında açılışı zirvede gerçekleştiren Halloween, ikindi haftasında da ilk sıradaki yerini korudu.

Kadrosunda Jemie Lee Curtis, Judy Greer ve Will Patton gibi isimleri barındıran Halloween, geçtiğimiz hafta sonu 32 milyon dolarlık hasılata imza attı. Geçtiğimiz hafta oranla yüzde 58 oranında bir düşüş yaşayan Halloween, toplamda ise 172 milyon dolarlık hasılata ulaştı. 10 milyon dolar gibi mütevazi bir bütçeyle çekilen film, oldukça başarılı bir performans sergiledi diyebiliriz.

İşte ABD’de en çok izlenen filmler

ABD’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinde 2. sırada ise A Star is Born yer alıyor. Vizyondaki 4. haftasını geride bırakan film toplamda 148 milyon dolarlık gişeye ulaşmış oldu.

Listenin 3. sırasında 10 milyon dolarla Venom, 4. sırada ise 7.5 milyon dolarla Goosebumps 2 Haunted Halloween yer aldı. Dünya çapında 508 milyon dolarlık bir gişe başarısına imza atan Venom’un beklentileri aştığını söylemek mümkün. En çok izlenen filmler listesinin son sırasında ise vizyona yeni giren filmlerden Hunter Killer yer alıyor. Film ilk haftasını 6.65 milyon dolarlık açılışla gerçekleştirdi.

Apple büyük etkinliğinde neler tanıtacak?