Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

borç harç

Geçtiğimiz hafta ülkemizde en çok izlenen filmler belli oldu. Vizyona yeni giren Can Dostlar haftayı zirvede tamamlayan isim oldu. İşte detaylar.

Son dönemde yapımcılar ile Mars Grup arasındaki tartışma nedeniyle bazı filmlerin vizyon tarihi ertelenmişti. Bu ertelemeye dahil olmayan yapımcıların filmleri ise beyaz perdede boy göstermeye devam ediyor.

Box Office Türkiye tarafından açıklanan verilere göre, geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen film Can Dostlar oldu. Güldüy Güldüy ekibinde yer alan çocuk oyuncuların başrolünde yer aldıkları film ilk hafta sonunda 191.726 kişi tarafından izlendi.

En çok izlenen filmler listesinin 2. sırasında ise Çiçero yer aldı. Ayla ve Müslüm ile isminden bahsettiren Dijital Yapım Evi’nin imzasını taşıyan Çiçero, 160.382 izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

Vizyondaki 7. haftasını da geride bırakan Bizim İçin Şampiyon 124.761 seyirci ile 3. sırada kendine yer bulabildi. Bizim İçin Şampiyon toplamda 2.146.569 izleyiciye ulaşmış oldu.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Ralph ve Internet 119.877 seyirci ile en çok izlenen filmler listesinde 4. sırada yer aldı.

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Oğuzhan Uğur’un başrolünde yer aldığı Borç Harç ise açılış haftasında büyük bir hayal kırıklığına imza attı. Borç Harç ilk hafta sonunda sadece 91.258 kişi tarafından izlendi. Görünen o ki Oğuzhan Uğur’un ikinci filmi de ilki gibi gişede istenen başarıyı yakalayamayacak.

Glass ilk haftasında zirveye yerleşti