Enes Batur Gerçek Kahraman tekrardan zirvede

enes batur 2

Türkiye’de geçtiğimiz hafta sonunda en çok izlenen filmler belli oldu. Ünlü YouTuber Enes Batur’un yeni filmi Enes Batur Gerçek Kahraman 3. haftasında tekrardan zirveye yerleşti.

Şu aralar vizyonda yabancı filmlerin egemen olduğunu söyleyebiliriz. Uzun süredir öyle vizyonu sallayacak, zirveyi domine edecek yerli bir film beyaz perdede boy göstermedi. Nitekim geçtiğimiz hafta sonunda en çok izlenen filmler listesine baktığımızda da 5 filmden 3’ünün yabancı olduğunu görüyoruz.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, geçtiğimiz hafta sonu ülkemizde en çok izlenen film Enes Batur Gerçek Kahraman oldu. Ünlü YouTuberın ikinci filmi, üçüncü hafta sonunda 69.062 izleyiciyi salonlara çekmeyi başardı. Film toplamda 392 binden fazla izlendi. Fakat Enes Batur Gerçek Kahraman’ın hala ilk filmin hayli gerisinde olduğunu söyleyebiliriz.

Enes Batur’un zirvede yer aldığı haftada Evcil Hayvanların Gizli Dünyası 62.414 kişi tarafından izlendi ve en çok izlenen 2. Film oldu. Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve genel anlamda hayal kırıklığı yaratan X-Men Dark Phoenix ise 50.962 kişi tarafından izlendi ve 3. Sırada kendisine yer buldu.

Vizyona yeni giren Siyah Giyen Adamlar serisinin son filmi Global Tehdit ise açılış haftasında 49.683 izleyicide kaldı.

Vizyondaki 4. Haftasını geride bırakan Aykut Enişte, 46.038 izleyiciyi sinema salonlarına çekti. Film toplamda 341 binden fazla seyirci tarafından izlendi.

ABD’de en çok izlenen filmler için tıklayın


Yorumlar kapatıldı.