Türkiye’de en çok izlenen filmler (17 – 24 Haziran)

sinema

#İŞBİRLİĞİ

Şu aralar vizyonda yabancı film fırtınası esiyor. Merakla beklenen hit yapımlar ardı ardına vizyona giriyor. Peki geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler hangileriydi? İşte bu sorunun yanıtı.

Genel olarak bakıldığında, son birkaç aydır öyle gişeyi sallayacak kalitede yerli bir yapım vizyona girmedi. Son olarak Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp oynadığı Organize İşler Sazan Sarmalı 3.5 milyon seyirci barajını aşarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Üstelik Organize İşler Sazan Sarmalı henüz vizyondaki 2. haftasında Netflix’te de gösterime girmişti. Buna rağmen filmin 3.5 milyondan fazla izlenmesi ciddi anlamda önemli bir başarıydı.

Organize İşler 2’den sonra gişe başarısı anlamında 1 milyon barajını aşan yerli bir film vizyona girmedi.

Yurt dışında en çok izlenen filmler için tıklayın (17 – 24 Haziran)

Ünlü YouTuber Enes Batur’un ikinci filmi olan Enes Batur Gerçek Kahraman’ın 1 milyon seyirci barajını aşabileceği düşünülüyordu. Fakat film vizyondaki 4. haftasını geride bırakmasına karşın hala beklentilerin hayli altında bir performans sergiliyor.

Peki geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler hangileri oldu? Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Box Office Türkiye’den aldığımız veriler ile başbaşa bırakalım.

İşte Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler! (Diğer filmler için sayfayı değiştiriniz.)

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2

Hafta Sonu Seyirci Sayısı: 24.952
Toplam Seyirci Sayısı: 292.235