Galaxy Z Flip6 Görselleri Sızdırıldı

Galaxy Z Flip6

Samsung’un bu yaz kullanıcılarla buluşturacağı yeni katlanabilir telefonlarından Galaxy Z Flip6’nın tasarımını gözler önüne seren görseller sızdırıldı.

Her geçen gün daha popüler hale gelen ve Vivo, Oppo, Huawei ve Tecno gibi firmaların portföylerine kattıkları katlanabilir telefonlar söz konusu olduğunda piyasaya öncülük eden şirket olan Samsung, son birkaç yıldır olduğu gibi bu yıl da yeni katlanabilir telefonlarını kullanıcılarla buluşturacak.

Şirketin merakla beklenen yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip6 ve Galaxy F Fold6’yı bu yaz piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu telefonların çıkışına daha birkaç ay olsa da telefonlara dair sızıntılar daha şimdiden hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde Galaxy Z Fold6 görsellerinin sızdırılmasının ardından bugün de Galaxy Z Flip6’nın görselleri internete sızdırıldı. Bu görseller sayesinde telefonun tasarımını net bir şekilde görme şansı yakalıyoruz.

Galaxy Z Flip6 2

Geçtiğimiz yıl Flip modelinin tasarımında kayda değer değişiklikler yapan Samsung, bu yıl ise bu tasarımı daha kusursuzlaştırmaya odaklanmış gibi görünüyor. Zira Galaxy Z Flip6 öncülüyle oldukça benzer bir tasarıma sahip.

Sızdırılan bu görsellerle birlikte gelen bilgilere göre telefon katlanmışken 165.0 x 71.7 x 7.4 mm boyutlarında olacak. Geçtiğimiz yılki telefonun boyutları 165.1 x 71.9 x 6.9 mm’ydi. Bu da Flip6’nın öncülüne göre daha kalın olacağı anlamına geliyor. Bunun sebebinin ise batarya olduğu düşünülüyordu. Gelen söylentilere göre Galaxy Z Flip6’nın bataryası 4000 mAh olacak ki bu da öncülüne kıyasla 300 mAh daha büyük.

Galaxy Z Flip6

Telefonun ekran boyutlarının ise öncülüyle aynı kalması bekleniyor. Galaxy Z Flip5 gibi Flip6 da 6.7 inçlik bir iç ekrana sahip olacak. Telefonun dış ekranı ise 3.4 inç olacak.

PlayStation Plus’ın Mart Oyunları Açıklandı