Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 Öncüllerinden Daha Pahalı Olacak

Samsung Galaxy Z Fold6

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6, öncüllerinden daha pahalı olacak.

Bildiğiniz gibi Samsung, bu yaz düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde hem yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı, hem de merakla beklenen ilk akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i görücüye çıkaracak. Biz Temmuz ayında gerçekleşecek bu etkinlik için gün sayarken, bu cihazlara dair yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak da Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’nın fiyatlarına dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Gelen bu bilgilere göre Samsung’un yeni katlanabilir telefonları öncüllerinden daha pahalı olacak.

Her iki telefonun da fiyatı öncülünden 100 dolar daha yüksek olacak. Üstelik bu fiyat farkı telefonların tüm versiyonlarında geçerli olacak. 256 GB’lık Galaxy Z Flip 5’in fiyatı 999 dolardı. Z Flip6’da ise 256 GB’lık versiyonun fiyatı 1099 dolar olacak. Aynı şekilde Galaxy Z Fold6’nın en düşük versiyonu da 1800 dolardan 1900 dolara çıkacak.

Galaxy Z Fold6 Galaxy Z Flip6

Galaxy Z Fold6’nın hem ABD hem de Avrupa versiyonunun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacak. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB RAM eşlik edecek. Galaxy Z Flip6’nın da aynı yonga setini kullanacağını varsayabiliriz.

Geçtiğimiz günlerde FCC’de ortaya çıkan bilgiler, Galaxy Z Flip6’nın iki kanadında iki farklı batarya hücresi bulunacağını gösteriyor. Bu batarya hücrelerinin toplam kapasitesinin 3790 mAh olarak görülüyor. Daha önce gelen bilgilere göre telefonun şarj hızı ise 25W olacak. Bu şarj hızının Fold modeli için de geçerli olacağı söyleniyor. Öte yandan Galaxy Z Flip6 gibi Z Fold6’nın da öncülüne göre daha büyük bir bataryaya sahip olacağı belirtiliyor. Ancak bu bataryanın kapasitesi henüz netlik kazanmış değil.

HTC U24 Pro Resmi Olarak Tanıtıldı