Red Magic 9S Pro Resmi Olarak Tanıtıldı

Red Magic 9S Pro+

Gelişmiş teknik özellikleriyle piyasadaki en güçlü akıllı telefonlar olacak Red Magic 9S Pro ve 9S Pro+ resmi olarak tanıtıldı.

Çinli telefon üreticisi ZTE eskisi kadar göz önünde olmasa da zaman zaman dikkat çekici telefonlarla karşımıza çıkıyor. Özellikle şirketin son derece gelişmiş oyun telefonları çıkarak odaklanan alt markası nubia, her yıl dikkat çekici telefonlar çıkarıyor. nubia’nın telefonları her yıl performans testlerinde zirveyi alıyor. Nitekim bu yıl da zirveyi nubia telefonların alması bekleniyor. AnTuTu performans listesinde şimdiden zirveyi alan Redmi Magic 9S Pro ve Magic 9S Pro+, bugün resmi olarak tanıtıldı. Bu iki telefon, piyasadaki en güçlü iki akıllı telefon olacak.

nubia’nın yeni telefonu, Android telefonlar için şu anda piyasadaki en iyi yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3’ün daha gelişmiş bir versiyonunu kullanıyor. Bunun Galaxy S24 serisinde Samsung’un kullandığıyla aynı versiyon olduğu söyleniyor. Ne var ki Red Magic 9S Pro modellerinde bu yonga setine 24 GB LPPDDR5X RAM eşlik ediyor. Performans konusunda telefonu Galaxy S24’ün önüne geçiren de bu oluyor. Öte yandan telefonda 1 TB da dahili depolama alanı bulunuyor. Tabii bunlara bir de gelişmiş soğutma sistemi eşlik ediyor.

Red Magic 9S Pro 3

Red Magic 9S Pro’da 6500 mAh’lık büyük bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı 80 W. Pro+ modelinde ise 5500 mAh’lık daha küçük bir batarya var. Ancak bu bataryada 165 W hızlı şarj özelliği bulunuyor ki bu da piyasadaki en yüksek şarj hızlarından biri. En azından bu seviyedeki üst segment telefonlar için. Hızlı şarj özelliği telefonun sadece 16 dakikada %100 şarj olmasını sağlıyor.

Her iki telefon da 6.8 inçlik OLED ekranlara sahip. 1,116 x 2,480p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Bu ekranların üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Telefonun arka yüzünde ise 50 megapiksellik iki kamera bulunuyor. Bunlardan ilki OIS destekli ana lens, ikincisi ise geniş açılı yardımcı lens.

Magic 9S Pro’in en düşük versiyonu 520 dolara, en üst versiyonu ise 743 dolara satışa sunulacak. Pro+ modelinin ise en düşük versiyonu 800 dolara, en üst modeli ise 960 dolara raflardaki yerini alacak.

nubia Red Magic 9s Pro 1

nubia Red Magic 9s Pro 3

Apple Intelligence’ın Paralı Bir Versiyonu Çıkacak