Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’nın Yeni Tanıtım Görseli Yayınlandı

Galaxy Z Fold6

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı yan yana gösteren yeni bir tanıtım görseli yayınlandı.

Bildiğiniz gibi Samsung, bu yaz düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde hem yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı, hem de merakla beklenen ilk akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i görücüye çıkaracak. Biz Temmuz ayında gerçekleşecek bu etkinlik için gün sayarken, bu cihazlara dair ilk paylaşımlar da gelmeye başladı. Samsung’un Kazakistan’daki internet sitesi, Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6’yı yan yana gösteren bir tanıtım görseli paylaştı. Böylece Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarını ilk kez resmi bir görselde görmüş olduk.

Galaxy Z Fold6 Galaxy Z Flip6

Galaxy Z Fold6’nın hem ABD hem de Avrupa versiyonunun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacak. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB RAM eşlik edecek. Galaxy Z Flip6’nın da aynı yonga setini kullanacağını varsayabiliriz.

Geçtiğimiz günlerde FCC’de ortaya çıkan bilgiler, Galaxy Z Flip6’nın iki kanadında iki farklı batarya hücresi bulunacağını gösteriyor. Bu batarya hücrelerinin toplam kapasitesinin 3790 mAh olarak görülüyor. Daha önce gelen bilgilere göre telefonun şarj hızı ise 25W olacak. Bu şarj hızının Fold modeli için de geçerli olacağı söyleniyor. Öte yandan Galaxy Z Flip6 gibi Z Fold6’nın da öncülüne göre daha büyük bir bataryaya sahip olacağı belirtiliyor. Ancak bu bataryanın kapasitesi henüz netlik kazanmış değil.

Motorola Edge 2024 Resmen Tanıtıldı