Galaxy Z Flip6 Performans Testinde Görüldü

Galaxy Z Flip6

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip6, Geekbench performans testinde görüldü.

Bildiğiniz gibi Samsung, bu yaz düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı görücüye çıkaracak. Bu telefonların çıkışına daha birkaç hafta olsa da özellikle son günlerde gelen sızıntılar sayesinde her ikisinin de özelliklerini büyük ölçüde öğrendik. Bugün bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Samsung Galaxy Z Flip6, Geekbench performans testinde görüldü.

Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, Galaxy Z Flip6’in daha önce iddia edildiği gibi Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacağını doğruluyor. Telefonun işletim sisteminin ise Android 14 olduğu görülüyor. Öte yandan Geekbench tarafından teste sokulan versiyonun 12 GB RAM’e sahip olması dikkat çekiyor.

galaxy z flip6

Galaxy Z Flip5 gibi Flip6 da 6.7 inçlik bir iç ekrana sahip olacak. Telefonun dış ekranı ise 3.4 inç olacak. Galaxy Z Flip6’nın iki kanadında iki farklı batarya hücresi bulunuyor. Bu batarya hücrelerinin toplam kapasitesinin 3790 mAh olarak görülüyor. olacak. Muhtemelen telefon resmi olarak tanıtıldığında bu 3800 mAh olarak açıklanacaktır. Her şekilde batarya kapasitesi Z Flip 5’in üzerinde olacak. Hatırlarsanız Galaxy Z Flip5, 3700 mAh’lık bir bataryaya sahipti.

Daha önce gelen bilgilerde Galaxy Z Flip6’nın şarj hızının 25W olacağı söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde NBTC veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, bu sızıntıya doğrulamış oldu.

Dragon Age, Baldur’s Gate 3’e Benzemeyecek