Galaxy S24 Ultra’nın Exynos versiyonu olmayacak

Samsung Galaxy S24 Ultra

Ortaya çıkan son bilgilere göre Samsung, Galaxy S24 Ultra’yı farklı bölgelerde farklı yonga setleriyle çıkarmayacak. Tüm modeller Snapdragon kullanacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını önümüzdeki yılın ilk aylarında kullanıcılarla buluşturacak. Biz Galaxy S serisinin en yeni üyeleri için heyecanla beklemeye devam ederken, S24 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak da Galaxy S24 Ultra’nın yonga setine dair önemli bir detay gün yüzüne çıktı.

Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy S serisi telefonlarını son yıllarda iki farklı yonga setiyle piyasaya sürüyor. Bu telefonlar bazı bölgelerde Qualcomm’un en yeni Snapdragon yonga setleriyle, bazı bölgelerde ise Samsung’un kendi yonga seti olan Exynos’un en son versiyonu ile satışa sunuluyor. Ancak görünen o ki bu yıl aynı tabloyla karşılaşmayacağız. En azından Galaxy S24 Ultra’da. Çünkü gelen son bilgiler S24 Ultra’nın sadece Qualcomm’un yonga setini kullanacağını, telefonun Exynos’lu bir versiyonunun olmayacağını gösteriyor.

Galaxy S24 Ultra

Teknoloji dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Revegnus hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre Samsung, Galaxy S24 Ultra’yı farklı bölgelerde farklı yonga setleriyle piyasaya sürmeyecek. Bunun yerine telefon tüm bölgelerde Qualcomm’un en yeni Snapdragon yonga setini kullanacak. Bu yonga setinin Snapdragon 8 Gen 3 olacağı tahmin ediliyor ama tabii Qualcomm bu yonga setini henüz tanıtmış değil. Snapdragon 8 Gen 3’ün ekim ayında tanıtılmasıyla birlikte bu yonga setini kullanacak ilk telefonlar da netlik kazanmaya başlayacaktır.

ASUS telefon işinden çıkabilir