Arcane 2. sezonun yayın aralığı belli oldu

Arcane 2. sezon

Heyecanla beklenen Arcane 2. sezonun ne zaman yayınlanacağına dair ilk resmi açıklama yapıldı; Yeni sezonun yayın aralığı belli oldu.

O güne kadar video oyunlardan uyarlanan film ve diziler büyük ölçüde hayal kırıklığı yarattığı için bir League of Legends uyarlaması olan Arcane dizisinden beklentiler çok yüksek değil. Ancak Netflix tarafından hazırlanan bu animasyon dizisi, tüm beklentilerin üzerine çıkarak hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Hatta pek çok kişi tarafından 2021’in en iyi dizilerinden biri olarak kabul edildi.

Beğeni kazanan ilk sezonuyla hiç League of Legends oynamamış izleyicileri bile etkilemeyi başaran Arcane 2. sezonuyla geri dönecek. Dizinin heyecanla beklenen 2. sezonu için hazırlıklar devam ederken, yeni sezonun ne zaman yayınlanacağına dair ilk resmi açıklama da geldi. Tencent’ın düzenlediği Video V Vision Conference etkinliğinde konuşan League of Legends Çin yetkilisi, Arcane 2. sezonun 2024’ün son çeyreğinde yayınlanacağını açıkladı. Böylece heyecanla beklenen 2. sezonun çıkış tarihi daha net bir zaman aralığına indirgenmiş oldu.

arcane 2

Öte yandan Arcane forumlarında konuşulan söylentiler, Arcane 2. sezonun kasım ayında yayınlanma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor. Çünkü 2024’ün kasım ayı aynı zamanda League of Legends’ın 15. yıldönümüne denk geliyor. Netflix, Arcane 2. sezonu 2024’ün kasım ayında yayınlayarak League of Legends’ın 15. yıldönümü ile denk getirebilir. Öte yandan dizinin ilk sezonunun 2021’in kasım ayında yayınlanmış olması da bu ihtimali arttırıyor.

Xiaomi telefonlarına ilgi azaldı